winning11

查看: 12196|回復: 8

[太 子] [918503報告]【太子】第一次試王牌果然超一流·K

升級  57.78%

二星會員

[918503報告]【太子】第一次試王牌果然超一流·K
http://sn11.cc/thread-2125517-1-3.html

太子前後去咗幾年, 之前通常都好夜去, WALK IN鳩就, 計落20個, 個時夜班都無幾多個好, 大半都係食肥婆, 豬豬地咁...總之唔多掂個隻, 係好彩仲有幾個幾好.

如trivago話薺, 同樣嘅價錢, 唔同享受; 我點解要畀錢食豬西呢...所以近幾個月開始, 我就開始BOOK, 睇左大部份人嘅評價, 最後就決定太子王牌 K.

其實依3個月我前後都食咗10個, 會慢慢得閒寫返比大家參考下, 我之前喺另一台都成日寫報告, 都實話實說, 唔會誇大. K 比人寫到咁神, 我都幾開心BOOK到.

樣貌:
入房見囡囡, 我已經計算埋一定唔會有人講到咁神, 但第一眼, 完全無大部份報告講到咁靚女, 連屋村靚師奶嘅都唔覺, 充其量我只比到58分, 如果指壓就計65分左右. 但如有D比較中肯嘅師兄所講, K真係會越睇越順眼, 又無撈味. 所以玩完之後, 我自己都唔知係因為服務太好定點, 總之我比梗65分

性格
健談, 斯文, 有常識, 同佢傾偈係好舒服, 最緊要係唔會有"細細"個種撈味感覺, 把聲唔做作扮清, 正正常常, 真係有鄰家feel

身材
白唔白我唔太記得, 又一定唔黑, 皮膚真係超滑, 完全無多餘肥肉, 波波非常彈手, 手感一流, 我暫時BOOKING試過10個, 無一個比得上佢對波咁好揸, 條腿又係超靚超滑, 總之身材我係非常滿意. 身高5尺5到, 一流比例.

技術
吹簫中上, 都舒服, 但味到話好利害, 條利打轉得都幾勁 (BoBo我味試, 暫時睇"思思"口技最好), 好用心, 你係完全感受到佢用心招呼你, 佢含左一陣, 我就明白到點解佢會係太子王牌.

車牌
中大車, 毒龍我唔撚玩

沖涼
好用心, 識挑釁, 周圍磨

埋牙
69, PP好撚彈手, 皮膚真係好緊滑, 載完袋, 果然如其他人所講係花式王, 之後大家企係度後入, 又會就返你高度曲少少等你出入方便D, 隧道出奇地緊, 非常好插, 點舞都得.

PS: 其他都唔寫太多, 扑野大家都差唔多, 一定唔會跌錢, 我諗住試埋其他, 定幾個之後, 第一時間返食K, 就咁

註:918503報告-太子/來閣/金田/三川
Superadmin

升級  1.48%

二星會員

多謝師兄王牌報告
非常認同師兄所講同樣價錢唔同享受,所以無論去邊個場我都只預約好先至去

升級  68.5%

三星會員

請问C Hing,  K 是不是Kitty?

升級  47.04%

二星會員

試過一次,樣非常一般但有做開運動肉地有彈性,好好啪

升級  55.92%

三星會員

恭喜師兄食到好嘢!我每個月都會返食一次

升級  22.42%

三星會員

fatduck 發表於 2018-9-12 10:47
請问C Hing,  K 是不是Kitty?

唔係
K 同 Kitty 係兩個唔同囡囡

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝 K 的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  3.7%

二星會員

太子係咪都有後門?

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

Seeyoulate 發表於 2018-9-21 11:22
太子係咪都有後門?

沒有的,只有太子道西一個門口
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632