winning11

查看: 7561|回復: 6

[金帝苑] [htpybk報告]【金帝苑】食咗蘋果奶·Apple (有圖)

升級  5.92%

三星會員

金帝苑 Apple (winning11圖片 嚴禁轉載)

[htpybk報告]【金帝苑】食咗蘋果奶·Apple (有圖)
http://sn11.cc/thread-2125578-1-1.html
註:Apple 通常返 10:00-20:00 / 158cm

有圖有真相

[htpybk報告]【金帝苑】Apple·上星期日食咗蘋果奶好食

上星期日心思思又想去指壓,早場時段打去問鐘房有冇細粒囡,男鐘房嗡咗幾個囡囡名我都食過,除了Apple得閒,早上選擇係比較少,不過鬼叫我心癮起又鳩硬咩~就咁約咗。

其實係金帝呢個場d細粒囡都比我食到7788。我記得有一兩個我係彈過鐘嘅,我有心裡準備,我當金帝係主場咁玩,總有一日會無選擇下試食一下咖啦…XD

開門一見Apple,就記起佢應該係我食JoJo當日彈過鐘嘅。原因係佢冇JoJo咁白淨,佢當日嗰件衫又唔好睇。Anyway,今日睇佢幾精神,個妝化返白d,且埋條裙幾低胸,雙峯突出精,所以決定執佢一劑啦。

比囡不是新囡,而且都有其他師兄出過報告,過程都係大同小異,當然我都係玩返我自己嘅套路。本人不好毒龍,所以各位師兄自己發掘。

冇記錯囡囡應該係湖南,我用教佢講正d廣東話去破冰。Apple好好玩,好識用佢對大而真嘅波波同我玩,最正係我躺下,佢琴上來請我食波餅,標準lin頭size,中size乳暈,顏色不深不淺。雖然生過,但囡囡尚算緊窄,有真水,無味閪循例玩陣69,但事後唔知點解,夾到我碌棍有點微痛,其他金帝囡不會呢。

可能佢都做了一段時間,相頭有點殘,睇落似40幾…應該不會返食。但服務超好,對波超好玩。聽說如果金帝瑤瑤(利申:自己未食過)係金帝當中最大波,我諗Apple都可能係之後嘅數一數二吧。

總結:另一多水肥閪,有波路,正!

註:htpybk報告-金帝/京華
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  90%

一星會員

玩波波都幾好

升級  15.75%

三星會員

Apple事後骨都好正,佢真係識揼骨㗎

升級  5.92%

三星會員

風林火山 發表於 2018-9-14 12:44
Apple事後骨都好正,佢真係識揼骨㗎

謝謝分享,小弟唔好揼骨,剩係喜歡愛愛。XD

升級  0%

二星會員

條女同我講佢係東北, 佢係我 玩咁多次 最冇水嘅囡囡。

升級  5.92%

三星會員

c9lover 發表於 2018-9-14 16:02
條女同我講佢係東北, 佢係我 玩咁多次 最冇水嘅囡囡。

係呀~記錯了,東北才對。想囡囡有水,要比d前戲,最好係佢放鬆瞓低食奶,用淫樣望住佢食,講d讚美淫話tum佢,同時一隻手揸波,另一隻手摸妹妹(如果囡囡唔抗拒),乜囡都會自然出水。

升級  61.48%

二星會員

Apple試過,全套服務加送洗臉奶,超正!