winning11

查看: 13638|回復: 21

[鳳 城] [naughtyboy9394]【鳳城】再再再次搵·8仔

升級  58.42%

三星會員

[naughtyboy9394]【鳳城】再再再次搵·8仔
http://sn11.cc/thread-2127206-1-1.html

睇報告得知8仔轉左去鳳城,立即諗都唔諗去探下班先啦,凰城我唔算經常去,因為紅牌都好難book,對上係搵麗盈,btw今次重點係8仔,下次再補埋麗盈report先.

上到去8仔見到我好高興,直頭用飛撲過泥咁攬住我,吹左兩句水,當然就吹下細佬先啦(因8仔提供即尺服務所以我上親去搵佢前都會自我清潔左先,專重別人=專重自已嘛),即尺奧妙之處,就在於你一開波就可以入波,對於我呢d玩開2Q嘅人,完全係由關重要,8仔佢嘅吹功可以話次次都有進步,零齒感+4目對望,真係至高享受!

吹左一陣立即埋牙先啦,8仔佢係高妹,所以站立式後入係最C服,我一路大力抽插一路又同佢吹水,睇住佢面有難色咁講野真係好funny,更加想大大力咁抽插佢,但既然要玩2Q,當然第1Q就快快搞掂佢啦,難得8仔每次都不忘我嘅喜好,就出個陣提醒我幫佢做facial,第1Q已經有巨大滿足。

搵8仔有一個體位不能不試,就低Cowboy backward,即係女上但佢背住你騎,我敢講我見過咁多個Patpat,佢個patpat 一定係3甲,睇住佢個大patpat不停挫,我都會忍唔住拍落佢patpat到(當然唔會好大力),佢又會好enjoy 咁叫我打大力d...嘿嘿…!8仔真係一個戰力好高嘅囡囡,每次第2Q都唔容易出,所以我都經常轉換下體位,佢永無say no 同黑面,過程非常配合,最後係響鐘之前我順利2Q。

後記:8仔仲有一個絕招我未有去試,就係男潮吹,佢話有一半客人都可以成功發射,如果有師兄試過,請話我知效果如何,會唔會太激!

8仔提供的服務:除環保同後欄,我諗唔到佢有咩唔得,去到呢間新場,相信會帶比凰城粉絲們新嘅體驗。

註:naughtyboy9394-鳳城/來閣/金帝/太子/美妙/悅來/浪漫/怡春/京華
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  25.92%

三星會員

射完之後係咁捽龜頭會出晒水

2萬

客戶代理會員

多謝亮兄精彩的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

7萬

客戶代理會員

多謝na哥哥嘅報告❤

2萬

客戶代理會員

亮兄,希望你多多支持鳳城!鳳城還有很多你會喜歡的服務型靚女!如果你上來,我們可介紹給你,可以逐一試試!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  73.33%

一星會員

我上次搵8仔,就係比佢攪到我潮吹。果種感覺真難形容,你都知出完細佬好敏感,8仔就唔比我走,係咁用手搓龜頭,想避都無得避,突然好似急尿咁噴左水出來,我仲同8仔講唔好意思,8仔話無味唔係尿。講真,射左水出來果下真係好舒服,真係好爽。

升級  70%

一星會員

佢樣貌如何?

升級  0.37%

二星會員

打真軍?

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

今天樓梯相遇,OK啦!冇我想像即尺=醜女那樣。白淨大波高大形,彩色連身窄短裙差點走光露籮,就係差少少睇唔到。
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  70%

一星會員

鳳凰 發表於 2018-11-15 20:31
今天樓梯相遇,OK啦!冇我想像即尺=醜女那樣。白淨大波高大形,彩色連身窄短裙差點走光露籮,就係差少少 ...

thanks reply

升級  53.33%

一星會員

我都想搵佢做個FACICAL & 潮吹

升級  38.89%

二星會員

我都心郁郁潮吹

升級  58.42%

三星會員

Yuki 發表於 2018-11-14 21:47
亮兄,希望你多多支持鳳城!鳳城還有很多你會喜歡的服務型靚女!如果你上來,我們可介紹給你,可以逐一試 ...

靠晒你地啦

升級  58.42%

三星會員

不射不快 發表於 2018-11-15 16:10
我上次搵8仔,就係比佢攪到我潮吹。果種感覺真難形容,你都知出完細佬好敏感,8仔就唔比我走,係咁用手搓龜 ...

咁真係好過癮咁樣喎,落樓有無腳軟?

升級  58.42%

三星會員

鳳凰 發表於 2018-11-15 20:31
今天樓梯相遇,OK啦!冇我想像即尺=醜女那樣。白淨大波高大形,彩色連身窄短裙差點走光露籮,就係差少少 ...

鳳凰兄,8仔相貌身形上都ok架,人又夠高,patpat 夠大好砌,可以一試。

升級  58.42%

三星會員

拒絕真軍,玩得耐先係皇道嘛

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

naughtyboy9394 發表於 2018-11-16 09:47
鳳凰兄,8仔相貌身形上都ok架,人又夠高,patpat 夠大好砌,可以一試。

係呀,我都忍唔住引誘想試下。

2萬

客戶代理會員

naughtyboy9394 發表於 2018-11-16 09:44
靠晒你地啦

亮兄,你幾時再上來鳳城和我們相認,上來前通知我們,我們大概已知亮兄,喜歡什麽類型囡囡,謝謝!

升級  4.44%

二星會員

8仔返幾點?真係要試下

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

naughtyboy9394 發表於 2018-11-16 09:47

多謝naughty兄推薦,我也試了8仔。又出了報告