winning11

查看: 9477|回復: 9

[鳳 城] [鳳凰報告]【鳳城】人人都試我都唔執輸·8仔

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

[鳳凰報告]【鳳城】人人都試我都唔執輸·8仔
http://sn11.cc/thread-2127264-1-1.html

多謝naughty兄推薦,我也試了8仔。         

原來即尺,吞精不代表老、醜、肥、假波。        

8仔不是美女但也一般樣貌不會嚇人,身形是高大,但不是肥,有些腩但也結實,從後面看,有腰有籮,籮形靚又結實,真波好摸,挺不墮,8仔說有運動keep Fit 的,皮膚也滑。鮑魚更滑,完全脫了毛毛,清楚看到好靚的一線天字鮑。

除了即尺吞精,8仔還可以毒龍,狗仔簫,69,一線鮑任食,不同花式,你夠大力,掛鼓都得 。      

原來即尺,吞精也不代表爛做,8仔不能指插,不能走後花園,不能打真軍。   

車牌我冇考,唔知能否大車。   

8仔是服務型,強項是即尺,吞精,男潮吹。因夠高大,體能可以挑戰任何猛男,話之你要幾多Q,你夠硬就不怕你,只怕你J軟............................... (她是咁講的 )

註:鳳凰報告-鳳城/春秋/來閣/怡春/太子
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

7萬

客戶代理會員

多謝,,師公嘅報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  58.42%

三星會員

鳳凰兄有無試男潮吹。 8仔以咁既外型去提供咁強既服務,真係指壓界福氣,另外我都要多謝你上次介紹麗盈,大滿足。

2萬

客戶代理會員

多謝師傅的報告!

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

naughtyboy9394 發表於 2018-11-16 16:18
鳳凰兄有無試男潮吹。 8仔以咁既外型去提供咁強既服務,真係指壓界福氣,另外我都要多謝你上次介紹麗盈,大 ...

Naughty兄,我未到這個境界,頂唔順的。N年前濃情有個大波明明也懂此道,我都未到潮吹巳投降叫她放過我!

1萬

前客戶代理員

謝謝師傅報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  4.44%

二星會員

想問下師兄8仔通常返幾點

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

Cyril 發表於 2018-11-16 23:47
想問下師兄8仔通常返幾點

早餐時巳返到。

升級  25.92%

三星會員

比佢吞過一次,刺激

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

有人問我,唔沖涼即尺吹咁激,唔怕污漕咩?我起初也有這想法,但見過8仔後,我認為她會識保護自己,有懷疑時就不會即尺的。