winning11

查看: 12738|回復: 7

[深水埗] [kuy報告] 深水埗·福華濛濛淫眼好服侍

升級  3.58%

三星會員

前日喺SSP福華食咗件正野,都洗咗左右隔離,終於搵到件啱心水,問埋佢有冇按摩,相頭算標青,著紅色透視裝,黑bar黑入閘,囡囡名Angel,Angel身高156cm左右,身材係白淨走肥,波就吸手,個look喺ssp都係高班馬同後生,年紀30頭,細心教水溫沖涼有bm,由前面磨到後面,仲用偷桃式洗j,洗到我條j硬一硬,我從後用手狂搓佢對波,再用條硬j磨佢pat pat,好耐未試過沖涼咁好玩,去到到床上,望見佢對濛濛淫眼,仲係咁侍服你,爽,由上慢慢錫兩點,錫兩點都幾舒服,一路掃,掃到差不多,就幫我吹,一早講左要環吹(加一百蚊),吹功喺一樓一來說算幾好,深喉幾下先,然後又同你奶下袋,跟住一口又含入去,好有節奏咁望住你吹,呢個淫樣到而家都仲記得,吹到我jj都硬如鐵,就用私家0.01上馬,一開波女上騎乘位,如狼似虎咁瘋狂搖,表情夠曬肉緊,取回主導權,先用狗仔插先,叫床聲反應未到最激烈,轉男上
時,啜多幾下lin再開波,Angel反應一流,全程都好投入,越插越大聲,最後雙雙高潮完事,最後當然幫我按摩,按手同背都用力適中,都算識揼,揼完成身鬆晒,$680家用,下次會再上附近呢度搵食
地址:福華 116 1樓C

升級  3.7%

二星會員

680咁貴??

升級  76.67%

一星會員

有D141「師兄弟」報告的味道!

升級  7.04%

二星會員

比較貴,我只接受SSP 350-400內

升級  76.67%

一星會員

koojason 發表於 2018-12-11 13:51
比較貴,我只接受SSP 350-400內

咁平會唔會D囡囡年纪大加上無服務!

升級  7.04%

二星會員

新生鳥 發表於 2018-12-19 16:07
咁平會唔會D囡囡年纪大加上無服務!

400 大把選懌,師兄去下福華/福榮睇睇年約不大 如鴨寮街/基隆街就大小小年約300可落樓

升級  1.48%

二星會員

680 唔平,要睇咩service

升級  0.83%

三星會員

如果冇估計錯要680元有得車、有69、 應該還可以口爆, 如果齋做加戴套吹我諗 400至 500啦