winning11

查看: 14793|回復: 7

[鳳 城] bg貼圖:【鳳城】皮膚滑溜招呼週全·嘉敏 (有圖)

1萬

18萬

管理員

鳳城 嘉敏 (winning11圖片 嚴禁轉載)

bg貼圖:【鳳城】皮膚滑溜招呼週全·嘉敏 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2136611-1-1.html
註:嘉敏 通常返 10:00-22:00 / 156cm

有圖有真相

有圖有真相

精選評語~嘉敏
嘉敏:大波,白淨,高挑,斯文靚女,好招呼,,

[SUNRES]:囡囡年紀廿中~廿尾
全身走肥 36D(半加工)
樣貌指壓來講算中上7~8/10(全程超好笑容)
入房好有禮貌,我問我凍唔凍 使唔使關冷氣
之後鋪毛巾 沖涼例牌野,沖涼同水簫技術一般,上床叫我反轉做獨龍,本人不好skip, 做前面錫lin同吹奏時好溫柔,囡囡吹奏時鍾意摇頭錫小弟弟個頭,都幾舒服,之後試考車大車牌(請尊重囡囡), 吹多陣硬上套叫先女上,下面算緊,坐左百零下换男上加速沖刺最後爆發,做完瞓低休息下時囡囡主動話幫我按摸下,我叫佢一齊瞓佢話一瞓低就唔想起身都係幫我按摸下,呢度要比個讚佢,之後一路吹水夠鐘沖涼走人
總結:囡囡屬於溫柔勤力型,好鍾意笑同笑得好甜(淨係個笑容加晒分),新人 技術有待磨練,美中不足係有加工,如果唔介意呢點絕對可以一試

[流精楓]:嘉敏ㄧ入門,樣子斯文靚女,約160cm, 大波36c走肥,已經知道就是她了,不用等另一個
換房,除衫沖涼,佢知我等得耐,都好溫柔侍浴,bm、水簫,都做得好好,有車牌,佢個口好暖,把我身心的寒意、不快都融化了
出去上床,做背,佢用暖暖的舌頭,又再為我驅寒,平時我會skip 毒龍,但見她條舌頭咁正,於是又試下,佢真是好落力
之後,到我服侍她了,我又學她全身漫遊,瀬下車下,之後再食下鮑魚,都幾新鮮,之後再轉69
前戲玩了太耐,差不多不夠時間,戴套男上狂衝啦…幸好她下面和上面ㄧ樣咁暖,我可以依時發射,射完剛夠鐘。
食不到紅牌都有驚喜,只是這個早餐等太久

[苟姑娘]:白淨斯文 C9 仔,閉上眼晴幻想似 10 年前的楊娜,皮膚滑溜招呼週全,
喜愛行山肌肉頗實及有彈性,吹簫溫柔,入洞緊迫,在鳳城特式納米房內,
一腳撐住浴室邊及一腳撐牆輕鬆擺出 M 字腳,站在床邊逐寸入享受交媾之樂,
雙腳原地站立不變,囡囡一個翻身轉狗仔,腰板一挺輕鬆入洞完成轉換姿勢,納米房特有玩法.
缺點: 中超

註:Superadmin-鳳城/三川/太子/京華/怡春/金田/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫/翡翠
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  14.83%

三星會員

前三川邊位??

1萬

18萬

管理員

係前戰國Kitty
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0%

二星會員

有車牌,正

升級  88.5%

三星會員

係走肥 但條腰都不幼

升級  1%

三星會員

c9仔,滑溜溜,可惜半加工,諗吓先!

1萬

前客戶代理員

謝謝“Superadmin”的報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  1.48%

二星會員

技術有待磨練