winning11

查看: 9806|回復: 6

[美 妙] [bigdeal報告]【美妙】洋洋 (有圖)

升級  1.48%

四星級會員

美妙 洋洋 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[bigdeal報告]【美妙】洋洋 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2136877-1-1.html
註:洋洋 通常返 10:00-19:00 / 166cm

有圖有真相

睇過有洋洋報告但睇相見佢都略肥所以排好後才試 ,今次就整番個'羊腩煲告' 先 .....

開門入嚟, 個樣係順眼ok嘅, 都係C9啦, 食得過, 傾咗幾句後佢就主動車過嚟仲好過份咁脷叠脷,跟着我梗係唔蝕底又抱又揸又巢啦, 呢D熱情見面禮咪掂過碌庶囉, 細佬梗係又硬過碌庶啦

咁好玩梗係要睇吓真身先,除衫除 bra 就ㄧ大對波在眼前好揸好啜, 淺提子又淋淋地, 有D腩但可接受, 大pat pat, 腿長, 雖然整體係大份咗D肉感咗D但高度搭夠,波型差D唔係太靚,如果可以再修吓上身咁就不得了, anyway MCOT,好好攬

我唔鍾意即尺,沖完涼上床玩好D,咁就反轉身叫佢溫柔服待我等我做吓大爺,奶全身又奶菊花(本人不好鑽) 跟著叫我跪低,唔使講梗係狗仔簫啦 ....,轉身正面又車輪又比佢攻上下,識旋轉奶頭奶棍奶到我差D爆,一路享受一路摸吓佢個 boby,雖然健康膚色但算滑,又係個句如果係白白淨就不得了再加perfect 啦

佢係張床好忙碌,上上下下,左左右右,擒上擒落咁務待我又主動擺個 pat 過嚟想我同佢做69, 好,睇下妳隻 gap 有冇Feel先,冇物毛光滑鮑及菊花喎,咁我梗係回敬吓佢食吓鮑魚啦,到佢瞓低我奶佢,奶到佢好想要,然後上套食肥羊餐喂

都係鍾意男上因為有D肉地會好好砌,M脚,有水份,碧波盪樣,拍肉聲始起彼落,忍唔住,車住出,個幾秒鐘滿足到呢又飽能到呢,唔識點講.....

大能樂,撻著佢,射咗都要你一插再插,唔比你走,大食到不得了,比佢揸乾揸淨,真係要有好好戰鬥力才好同佢肉博

結論:
大食痴女型,如果再修吓上身就更好,雙鐘好玩D,會儲夠子彈再戰
我享受過程所以1Q頂幾次

註:金來閣洋洋已經轉場為-美妙洋洋 (2021-11-22)
註:bigdeal報告-美妙/鳳城/三川/太子/怡春/來閣/春秋
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  53.33%

一星會員

正如師兄所講,絕對痴女一名…搵親洋洋都要雙鐘至夠喉!服務就無得質疑,個人絕對推薦!

升級  0%

二星會員

有肉地係好砌

升級  0.83%

三星會員

有時肥x有肥x嘅好處,夠淫夠姣往往仲好玩!

升級  1.48%

四星級會員

at933978 發表於 2019-5-7 20:02
有時肥x有肥x嘅好處,夠淫夠姣往往仲好玩!

識食喎ching, 有時要搵D狂野玩吓至平衡到心理

升級  40%

一星會員

識食喎ching

升級  36.67%

一星會員

好似好正喎