winning11

查看: 33579|回復: 29

[金多港] [oxana報告]【金多港】88號

升級  54.67%

三星會員

[oxana報告]【金多港】88號
http://sn11.cc/thread-2137002-1-1.html

一段日子冇上金記, 又係時候上去搵下食.

下午大約四點, 冇任何預約情況下直踏上錢枱睇下鐘牌有咩選擇, 蓮姐忙住聽電話未得閒理我, 咁有一位帶位男仕招呼我問我想要咩要求,小弟冇特別講因為我鍾意自己發掘. 記得有師兄提及過28號, 鐘牌上又排响前位, 問下蓮姐仲有幾耐啦, 點知佢話而家就到鐘喇, 咁就一於試28號啦.

入到大房等左幾分鐘, 突然一位帶位入嚟話28號啱啱黎大姨媽, 冇計啦即刻出去再睇鐘牌, 蓮姐立即致歉同時介紹其它號碼比我, 話孖8走肥喎, 咁就佢啦.

再次入房, 幾分鐘後囡囡入嚟, 先講年紀, 中囡C9國產味甚濃見測30以上可能40都有, 樣貌唔醜但亦唔靚, 中等高度走肥, 脫光後發現有波軟淋淋,小腩, 皮膚中色.

跟住入去沖涼, 整體正常一般程序洗前洗後, 然後自動波痞低想水簫但小弟並唔好所以可免, 出去先慢慢玩.

出去抹身然後我上床趴低, 囡囡開始工作, 先成個人瞓上我度, 從後頸開始錫啜舔, 落兩邊腰位, 再到籮柚跟住毒龍. 過程大致可以.

然後反轉正面, 由胸口開始錫啜舔, 兩邊乳頭玩左好耐過癮, 呢個時候到我玩吓囡囡喇, 由於大房有大鏡既關系, 加上開盡燈光, 反影得囡囡好清楚, 狗仔趴既身形好淫慾, 所以要起身搞吓佢, 週圍摸一直去到籮柚都幾彈手, 再遠D去到隻鮑魚. 孖8隻鮑魚屬一般型有毛鮑, 有真水冇異味可供食用.

至於吹簫方面, 我本人覺得囡囡吹功屬中上級, 整碌棍都有招呼, 冬姑頭有啜有舔, 久唔久又深喉, 搞到小弟都要比返D回禮佢碌棍硬過條鐵, 望住塊鏡見到囡囡狗仔趴吹簫既情景仲以為拍緊AV, 成個我偶像Peter North咁 (當然冇佢碌神之棍咁撚長啦)

由於情欲已高漲, 係時候切磋吓武藝喇, 先講講孖8既服務範圍佢係屬於環保型 (睇返介紹原來仲有後花園), 所以小弟已有心理準備, 先示意孖8我先帶返個套先, 然後先從後黎, 孖8跟住就話 "你碌棍好硬點解唔吹多陣?" 我就話 "你鍾意吹等陣再比你吹而家先試吓你隻鮑魚"

跟住叫孖8擺好姿勢, 先黎乞兒煲飯, 囡囡都幾姣所以言語間都急不及待想我**佢, 入洞後, 發現孖8鬆緊度適中, 內有水源, 久唔久會頂到子宮, 當然要問吓孖8頂叮頂得順會唔會痛, 囡囡既答覆係冇問題可以大大力鋤, 咁我就放心盡情砌喇. 孖8又話呢個姿勢好撚正 (囡囡自發性爆粗), 咁我就梗係要滿足吓佢慢慢鋤, 又深又淺又快又慢又大力又細力, 保持呢個姿勢都有成十分鐘, 係時候轉吓其它玩法, 示意孖8正面瞓低M字腳男上女下啦, 孖8雙腿柔軟度唔錯, 佢話可以壓到最低比我插盡, 跟住囡囡雙手不斷拍打我籮柚, 要求大力D鋤入D, 當時情景都幾過癮, 又過五分鐘, 叫孖8轉身成個人趴直我後入, 孖8依然繼續high到震, 不自覺地枱起自己個籮柚, 又過五分鐘,小弟再要求孖8起返身痞低做狗仔式, 孖8當時可以話你叫佢點佢都可以, 期間我話 "你好水喎, 帶住個套都吸唔乾你D水", 佢跟住話 "係啊, 我都覺得到比你越**越多水, 如果唔帶套會仲多水", 好明顯已經証明呢個孖8係真環保囡, 仲好有需索. 我梗係食住勢繼續玩吓佢啦, 又問 "你鍾意唔帶套**咩?", 佢就答 "我唔係個個都鍾意唔帶架, 我而家好撚爽所以想你唔帶同埋射入去", 嘩我聽到咁樣梗係唔鳩理佢啦, 只係帶過咁回答佢 "唔帶套會忍唔住好快出, 你唔係想我**耐D咩?". 跟住就大大力鋤多幾下, 最後轉返男上女下, 猛力衝刺百多下就爆發, 孖8好識做可能想回禮比我啦, 主動除套事後簫, 值得一讚.

轉黎轉去玩左咁耐終於響電話到鐘, 我示意孖8自己先沖涼, 然後我再自己洗.

由於時間關系, 之後大家都冇時間再繼續交流喇, 只係臨走之前, 孖8提醒我要再搵佢.

最後總結:
一般夜場, 用得呢D號碼既都會係特別囡, 例如紅牌, 師父級, 長老級等等, 試完後, 我可以講孖8不負呢個號既威名, 用得起呢個號碼.
當然,小弟唔知佢係咪對每個客都以咁既服務態度去做事, 如果係佢將會好旺鐘, 加上佢屬於環保型, 客源會多上加多, 可以做到佢唔想做.
小弟個人評語, 不論環唔環保, 呢個孖8可以一試, 雖然年紀樣貌身材只屬普通, 但囡囡有海量級既性慾, 師兄可以當佢係少林實十八銅人咁樣試吓自己既功力, 以補長短.當然師兄們都要同樣比到快感呢個孖8先可以玩得放盡, 因為孖8言語間曾經提及有某部分客人態度惡劣要求又多多, 佢直言會返抗.

以上純屬個人賽後報告及意見感想, 別無其它意思, 不喜請過路.

註:oxana報告-多港/來閣/金豐/金田/怡春
Superadmin

升級  4.81%

二星會員

很喜歡師兄這種態度!

升級  54.67%

三星會員

淫淫地 發表於 2019-5-8 11:14
很喜歡師兄這種態度!

多多交流....

升級  32.96%

二星會員

師兄詳盡的報告, 令人非常投入, 好想一試....但係我係胸奴人!  差少少!

升級  35.25%

三星會員

好詳盡報告, 勾劃到囡囡淫亂既一面, 好入肉

升級  54.67%

三星會員

outofcontrol 發表於 2019-5-8 13:27
好詳盡報告, 勾劃到囡囡淫亂既一面, 好入肉

至於淫唔淫, 就要睇師兄本身既態底, 囡囡都係人, 有七情六慾......

升級  22.83%

三星會員

照師兄描述、 88應該係痴女一名, 值得一試

升級  15.42%

三星會員

條女應該好鍾意做

升級  54.67%

三星會員

火力場 發表於 2019-5-8 19:25
照師兄描述、 88應該係痴女一名, 值得一試

88號表明自己要睇客喎......有待師兄發掘

升級  54.67%

三星會員

cutter 發表於 2019-5-8 20:43
條女應該好鍾意做

扑得佢爽, 有邊條囡唔鍾意?

升級  93.33%

二星會員

oxana 發表於 2019-5-9 08:06
88號表明自己要睇客喎......有待師兄發掘

睇錢就真

升級  54.67%

三星會員

都可以試吓.
但以88號既質數, 我就唔會花額外錢去玩其它嘢.

升級  60%

一星會員

呢條女喺金多港都耐架啦。全能嚟講算ok

升級  54.67%

三星會員

Diuurass 發表於 2019-5-9 11:56
呢條女喺金多港都耐架啦。全能嚟講算ok

未試過, 可以一試無妨.

升級  36.3%

二星會員

好精彩的報告呀

升級  3.25%

三星會員

忙也要去試試

升級  93.33%

二星會員

oxana 發表於 2019-5-9 11:19
都可以試吓.
但以88號既質數, 我就唔會花額外錢去玩其它嘢.

咁我唔試

升級  93.33%

一星會員

多謝師兄精彩而詳盡報告,出來玩態度非常重要,囡囡出來做都係為生計,你對人好人地自然對你好。

升級  54.67%

三星會員

f140175 發表於 2019-5-15 08:04
多謝師兄精彩而詳盡報告,出來玩態度非常重要,囡囡出來做都係為生計,你對人好人地自然對你好。 ...

出黎做囡, 都有好多任勞任怨, 就緊要雙方妥協啫.

升級  22.83%

三星會員

試咗, 應該有50+, 樣就唔係我杯茶, 服務還可以, 有求必應, 可以插後欄、但略肥