winning11

查看: 59089|回復: 43

[金多港] 首發:[oxana報告]【金多港】79號

升級  54.67%

三星會員

首發:[oxana報告]【金多港】79號
http://sn11.cc/thread-2137162-1-1.html

話說當日試完金來閣洋洋, 未搵到爆發點最後冇出野就走, 心中有一股不爆不快嘅感覺, 反正都已經出咗嚟, 無理由唔食多件先走. 落到地下就自發性咁右轉再直望金多港, 唔使諗就你啦. 上到錢枱冇咩人, 睇吓鐘牌有咩號碼先, 同一時間塊鏡反射到一條囡55號落緊樓梯, 一入房就中, 房中師兄識食. 蓮姐就問今日食邊個有冇咩心水? 都係一堆號碼, 有D又唔想返食, 咁蓮姐就話 "79號啦走肥環保", 呢個號碼有D生面口冇咩印象, 事但啦就79號.

入到房一陣, 就有人開門入嚟, 原來係佢, 因為事關小弟其實已經試過佢但唔記得出個報告, 加上又唔記得佢所以以為自已未食過, 點都好囡囡已入房無謂彈人地再食都可以. 79號見到我第一時間好開心啦, 仲以為係我再搵佢, 其實都唔撚係, 真係有D唔好意思. 接住我都係唔講咁多野喇除衫除褲啦, 囡囡亦自己開始除, 先講講79號樣貌: 坦白講唔錯嘅, 以指壓場平均嚟計, 佢個樣貌絕對係算中上級, 好有一種人地老婆feel, 化左淡妝, 中等長度直黑頭髮, 感覺斯文事實上亦都係斯文. 身材方面: 中等高度, 走肥皮膚白, 整體均勻, 只係最可惜係冇咩波.

由於大家相識, 通常都有通病會好多野講, 所以我自己拿拿聲去沖涼先, 佢見我入去自己沖又快快步入埋去想幫我沖, 但我就話唔使喇, 我快快完搞掂出面等你啦, 原因係第一, 我啱啱响隔離場沖完, 其第二係, 我開始浮現之前佢嘅服務沖涼一般般所以無謂浪費時間.

跟住抹乾身大字型瞓上床, 佢接住亦都出嚟喇. 我示意唔使做背面, 直接開始做前面啦. 又嚟視覺效果, 由於大房大量鏡嘅關系, 反影到囡囡整個身形, 無可口非係好正嘅, 原因係囡囡唔肥身形均勻又有腿雖然唔係超長腿但都已經好好睇, 加上佢皮膚白, 正謂一白遮三醜, 都已經贏成條街. 可能79號亦都知道自身嘅優點, 佢經常保持住一隻腳申直另一隻腳彎曲嘅姿勢, 情況就好似拍緊瘦身廣告嘅動作咁, 房頂塊大鏡反射到好有視覺享受.

至於講返服務, 一般嘅動作都會有包括錫全身, 兩邊大脾, 春袋, 最後吹簫, 但要留意嘅係因為79號性格係屬於斯文嚴格嚟講仲有少少怕醜, 所以佢做嘅所有服務都係屬於輕量型細細力果種, 但佢都算有求都必應. 服務左都有一段時間, 我就示意囡囡開波砌啦, 79號係屬於環保型, 我就照舊先帶返個套然後叫囡囡趴低等我後入先嚟個乞兒煲飯, 79號隻鮑魚唔錯嘅, 有緊度唔會空虛, 水份都可以有濕度但絕對唔係水塘. 鋤左幾百下之後轉返男上女下, 79號雙腿柔軟度ok, 可以玩M字, 如果你用力貼床按落下佢都還可以做到. 至於反應方面, 扑野全程79號都好享受, 雙眼半開半合, 細細聲呻吟而自然, 仲經常會叫你老公大力D唔好停. 去到最後, 79號主動提出唔帶套扑佢, 咁我就話 "唔帶套好易出", 佢跟住就話 "咁你射外邊咪得囉", 我就繼續玩鳩佢啦 "要我唔帶套但又唔比我中出, 咁我都係帶喇", 跟住佢竟然唔制, 但當時因為持續大大力鋤緊佢, 佢根本冇力再繼續答我, 我就話 "唔帶套可以, 中出射晒入去啦", 不過佢始終冇正面答好, 所以我都唔繼續討論呢個問題喇, 如果你係紅牌31號叫我唔帶套就話啫. 接住都係大大力繼續鋤佢感覺到D水滲緊出嚟, 我就轉個頭望吓後鏡, 發現79號原來流緊白汁, 睇嚟佢真係high爆, 我亦係時候交功課喇. 我分體後, 發覺佢D白汁流到好似中出咁, 根本都冇咩分別.

跟住照舊各自沖涼, 各自著衫, 期間閒話家常.

最後總結:
論樣貌, 頭先講左啦, 唔錯屬中上, 有斯文教書老師feel (事實上佢真係响大陸教過書)
論身材, 中等高度, 身材均勻, 皮膚白, 至可惜係冇咩波.
論服務, 一般服務範圍, 屬斯文輕量型, 可環保, 扑得佢舒服可以有好多驚喜, 但如果想玩重口味暴力痴囡feel應該唔適合. 後花園未清楚有冇放開.

以上純屬個人賽後報告及意見感想, 別無其它意思, 不喜請過路.

註:oxana報告-多港/來閣/金豐/金田/怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  2.59%

二星會員

有無開放後花園

升級  54.67%

三星會員

長期 發表於 2019-5-10 14:22
有無開放後花園

我未特別去問, 但初步估計應該唔開放後花園.

升級  4.81%

二星會員

非常欣賞師兄的報告風格,夠真實傳情,描繪到位,絕對有參考價值!

升級  54.67%

三星會員

淫淫地 發表於 2019-5-10 14:28
非常欣賞師兄的報告風格,夠真實傳情,描繪到位,絕對有參考價值!

升級  4.81%

二星會員

最重要是師兄的報告,並不是月頭發出來要求攞着數的唱好報名。

升級  42.67%

三星會員

又一出色報告

升級  54.67%

三星會員

都係分享一吓啫, 等各位師兄食之前心中有個數.

升級  4.81%

二星會員

睇oxana兄D報告,好似響現場一樣,好睇

升級  32.33%

三星會員

師兄報告精神!有機會一定試

升級  3.25%

三星會員

量睇到心都動

升級  93.33%

二星會員

白汁?係味上手留低?

升級  1.85%

二星會員

環保就預咗師兄你中出,其實係你自己唔想啫

升級  93.33%

二星會員

enjoycim 發表於 2019-5-11 09:18

好易奶野

升級  54.67%

三星會員

行運超人 發表於 2019-5-11 01:16
白汁?係味上手留低?

估計應該唔係, 因為呢個79號冇咩客.
不過如果係上手既白汁, 都冇問題啦, 仲正當潤滑濟.

升級  54.67%

三星會員

enjoycim 發表於 2019-5-11 09:18

無錯, 其實好多時我砌環保囡, 都可以隨你點爆都得.

升級  1.85%

二星會員

oxana 發表於 2019-5-14 08:13
無錯, 其實好多時我砌環保囡, 都可以隨你點爆都得.

低能一問,環保真係唔驚奶嘢!!?定係奶咗嘢冇人講!!?

升級  54.67%

三星會員

enjoycim 發表於 2019-5-14 08:35
低能一問,環保真係唔驚奶嘢!!?定係奶咗嘢冇人講!!?

點會有人唔驚, 只不過有時可能成日睇到D報告成日聽D師兄講關於環保, 所以精蟲衝上腦影響思為.

升級  22.92%

四星級會員

謝謝師兄報告,有機會要試下。