winning11

查看: 11070|回復: 9

[金 田] 首發:[at933978報告]【金田】風騷·68號 (有圖)

升級  0.83%

三星會員

金田 68號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[at933978報告]【金田】風騷·68號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2138161-1-1.html
註:68號 通常返 09:00-19:00

有圖有真相

風騷熟女空姐·68號

五月最後一晚(31號) 再到呢個熟悉嘅地方, 除咗解決生理需要之外,另一個重點就係趕住嚟攞返上個月出報告中獎嘅四張coupon! 講完廢話轉入正題,大約晚上八點三左右到嚟撞啱女少客多,自己心水嗰幾位都因不同 理由冇返工或者早走,鐘房亦告知起碼等成三四個字, 咁但係上到嚟唔通真係攞完coupon就走咁樣衰咩? 於是揀咗網上評語比較吸引嘅68號。

約八點四十分左右,囡囡入閘,著曬成套日本AV嘅空姐打扮,低胸露曬事業線仲要圍條絲巾喺頸嗰種,囡囡目測應該三十中至尾, 但係個樣好有韻味同埋姣姣地…… 所以稱為風騷淑女空姐絕對冇錯, 寒暄兩句之後囡囡主動走埋嚟擁抱,嗰對燈應該都有35D,攬攬下仲可以咀兩啖,互相搜索一輪解甲沖涼!

入到去沖涼後, 囡囡背靠著我用對手捉住我對手,貼住我背喺度跳慢舞,嗰對燈喺我背脊磨嚟磨去,繼而再用梘液嚟一招海底撈月 幫小弟弟套弄一番, 我空出嘅個對手亦都唔客氣反手嚟揸波摸蜆,咁樣玩下別有一番滋味。玩咗一陣當然再沖身嚟個中車,之後玩番指定動作~水簫!囡囡吹得好落力,間中用條脷圍住碌鳩係咁轉,繼而又啜又奶袋底,都玩咗六七分鐘,同時用對鳳眼望下你,水簫呢part如果以十分嚟做標準唔畀十分都畀九分!

乾身後上床,因為skip咗做背,囡囡首先施展呢排大台播緊嗰套武俠劇嘅其中一套武功~千蛛萬毒手,十隻指甲在我身上輕掃,然後慢慢由胸前兩點開始攻擊,跟住奶+啜落到胯下,再好溫柔咁慢慢將我碌鳩含落個口度, 唔知佢真係服務態度好定係太投入,啜到雪雪聲奶吓鳩身同龜頭,又感覺到有口水沿住鳩身流落大髀罅,腦海中嘅畫面就係我覺得自己係拍緊AV一樣,吹咗三數分鐘跟住佢又 去含粒冰施展「冰.五重天」!含住粒冰慢慢由龜頭打轉再將碌鳩含入口,如是者反覆嚟咗呢招兩次,真係令我想有口爆嘅衝動……但係好有經驗嘅佢應該睇穿我心意,用咗極速時間放口上套,繼而做騎師在我身上瘋狂策騎,呢度起碼玩咗五分鐘,但係唔想畀佢騎爆,反身按佢落床一邊車一邊插,跟住老公、老婆、好鍾意畀你x……一堆淫語襯托下, 再嚟「法式大車」車住派彩!

瞓喺張床回氣,囡囡並冇事後簫,但依然都係咁意按手按腳吹水到鐘響,跟住手拖手入去沖涼清潔,著返衫後囡囡臨走整個goodbye kiss,所以整體服務都算滿意。個人嚟講可以列入返食名單。

註:at933978報告-金田/多港/怡春/三川
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  4.81%

二星會員

吾見返工

升級  0.83%

三星會員

金小子 發表於 2019-6-3 03:02
吾見返工

囡囡話逢星期日休息, 今晚你再上網睇下應該會返

升級  76.67%

一星會員

多謝師兄的報告

升級  1%

三星會員

非試不可!

升級  8.58%

三星會員

春秋舊女, 中超,仲要好嚴重果隻!

升級  0.83%

三星會員

或者我笨拙~ 又或者佢手術好, 軟熟㗎喎! 唔係警鐘胸嗰款喎

升級  25.75%

三星會員

fai224339 發表於 2019-6-10 09:03
春秋舊女, 中超,仲要好嚴重果隻!

若您講早幾日, 我真係可以慳番啲嘛...