winning11

查看: 5579|回復: 4

[金 田] [sspp報告]【金田】巧遇舊情人·92號 (有圖)

升級  11.04%

四星級會員

金田 92號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[sspp報告]【金田】巧遇舊情人·92號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2139232-1-1.html
註:92號 通常返 10:00-21:00

有圖有真相

報告:
近日工作比較繁忙,早幾日好好彩放早啲,帶著疲倦嘅身軀,經過旺角就想起身,想起金田,都係鬆一鬆先。上到去睇睇水牌,都有好多靚女返工,諗下今日咁攰,都係搵個主動啲嘅囡囡食個殘廢餐,於是揀咗92號。

樣貌: 8/10 靚C9樣,人妻味道,長髮,有化妝,皮膚白滑。

身材: 8/10 162 cm左右,有腰,有肉地,好攬好砌。

波路: 8/10 大波C+,波形靚,好揸。

腿形: 6/10 幾滑,長啲會更好。

周感: 8/10 濕,多水,夠緊。

過程:
聽到敲門聲,主角 92號殺到,一入到嚟即刻就埋怨我,話我點解咁耐先至再嚟,佢一路都掛住我。唔知真定假,幾個月前搵過佢,佢話我好啱玩,咁都真係記得?

唔理三七二十一抽下水先,阿女都好主動,即刻就車我,佢話記得我好鍾意大車添。我都讚下佢乖,冇去減肥,因為上次佢話想減肥,我驚減咗肥冇咁好揸手,勸佢唔好。

大家都急不及待,匆匆解除身上束縛,我就忍唔住錫咗佢奶奶幾嘢。畀佢拉入沖涼房慢慢卒,卒,卒,,前後波d啦,細心嘅水中簫啦。佢有啲肉地,但係波波夠大,玲瓏浮凸,真係好舒服,不亦樂乎。唔知佢係咪真係記得上次就應我要求特別要關注我的蛋蛋,今次呢我完全冇提佢已經主動識做。

哎呀小心呀,今日我身體狀況麻麻,千祈唔好畀佢喺呢度搞掂咗,我呢啲得一q㗎咋。

上到大床後,92 再施展渾身解數,先錫我lin lin,我兩個都有呻吟聲。跟住錫到落大髀兩側,再好細至地照顧我小弟弟同埋完全冇忘記我嘅蛋蛋。吹簫技巧好高,有快有慢,有柔有剛,亦都少不了深深嘅深喉。佢又記得喎,我唔想吹爆,我要真做。

上床嘅時候呢,佢冇叫我反轉,我以為佢想偷雞唔做毒龍鑽,原來唔係喎,吹咗一輪之後佢先將我反轉。毒龍鑽都係好正,由外至到內,跟住係深入,,

鑽咗一陣,到我忍唔住啦,殘廢都要起返身同佢玩69。妹妹都幾靚,冇味道,冇ky,食得落,好味。69激情到爆,佢話忍唔住,急急同我上套,話咁快就坐咗上嚟搏命搖,完全唔畀機會我爭取主動。唔使幾耐就畀佢搖瓜咗,仲攬住我唔放,大家搏命大車。唞咗一輪,一齊去浴室善後,大家都十分滿足。

最後來個Goodbye Kiss,脷疊脷大車,之後依依不捨咁離場。
仲要吩咐我唔好等咁耐先嚟搵佢。

服務: 9.0/10 囡囡係超級技術型,服務熱誠,適當控制情緒同埋節奏,將我哋雙雙帶到高潮。

投入: 10 /10 深喉,鑽鑽,騎術,叫聲都係近乎完美。

整體: 9.0/10 帶情人 Feel,技術超班,服務頂級,鮑魚靚,好整潔。

返食: 9.0/10 我會返食。

註:sspp報告-金田/金帝
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  15.42%

三星會員

有D肉地仔好砌

升級  1%

三星會員

使唔使預先book,真係好想試!

升級  0%

二星會員

有大車好正呀

升級  11.56%

四星級會員

不是新女久休復出在這很多年啦

升級  41.92%

三星會員

Keep 得幾好喎!平時一定有舉開野。