winning11

查看: 12637|回復: 11

[鳳 城] [劉公子報告]【鳳城】公子鬥女皇·美琪 (有圖)

升級  80.67%

三星會員

鳳城 美琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[劉公子報告]【鳳城】公子鬥女皇·美琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2142474-1-1.html
註:美琪 通常返 18:00-05:00 / 162cm

有圖有真相

由荃荃預約安排好終於約到美琪,睇其他師兄報告都知美琪出名在服務強好玩得,今次由我親 身試一試堅定流先。準時去到但荃荃話美琪準備緊要等一陣,咁就坐定定睇下D囡先,等左廿分鐘就上樓去到美琪間房,佢巳經在等緊我。囡囡約三中,皮膚白滑,長髮,帶著副黑框眼鏡,黑色摟吊裙加黑絲襪,仲拎左盒檸檬茶招呼我。我一路飲一路欣賞佢D服同鞋。飲完就入去冲涼先。

佢好細心清潔我全身跟住就叫我單腳踏上馬桶上,雙手按牆比佢水中鑽,佢一時鑽下後面一時又啜下前面,比佢搞到好興奮,跟住坐在馬桶邊向比佢又吹又鑽再用AV啫喱搽在身上做BM,又撕爛絲襪用佢個白滑屁股磨我支棍,又乃我全身,我在浴室咁耐都係全程企硬不過冇出野。玩左三十分鐘先出去抹身。

我瞓上床睇住4仔等佢換衫,今次著住魚網衫褲加眼罩,仲拎左D道具問我玩唔玩,我份人天生貪玩點會唔試下呢。佢先扣住我雙手再擺個狗仔post比佢鑽下,一路鑽一路用AV啫喱玩我棍頭,之後瞓好比佢吹,一路吹一路用道具搞我後園,唔知點解會覺得好興奮,佢搞搞下轉左身請我食鮑魚,我扯開佢條T BACK就鍚落去,69左幾分鐘我話上套插佢。佢背坐上嚟一下入曬,佢由慢而快咁騎,雙手就不停抓我D敏感位,比佢抓到起曬雞皮。這刻巳有人通知夠鐘,但美琪沒有停話一定要我出到野同試潮吹,最後我都爆發左,佢即刻用口又用手摔我棍頭,我覺得同事後勢差不多但感覺比較強烈。但最後我都冇潮吹出現。去冲凉時佢話下次一定要搞到我成功潮吹。

冲完著衫時佢仲拎左盒嘢比我飲,又著左另一套衫比我睇。飲完嘢我睇下錶先知過左半個鐘。其實成個過程好豐富,好多細節位都冇寫到,留比有興趣的師兄自巳領會啦。

註:劉公子報告-鳳城/春秋/怡春
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

前客戶代理員

非常感謝“劉公子”報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

7萬

客戶代理會員

多謝劉哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  80.67%

三星會員

唔該筌筌幫我預約

升級  73.33%

一星會員

返咗工咩

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

痴女系列之一
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  0%

二星會員

睇到好想試

VIP五星會員

VIP會員2023

咁好玩

升級  73.33%

一星會員

師兄幾耐之前試架,冇返工好耐啦

升級  80.67%

三星會員

60945 發表於 2019-9-10 12:48
師兄幾耐之前試架,冇返工好耐啦

放假前5/9呀

2萬

客戶代理會員

多謝劉公子哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  15.56%

二星會員

下次試潮吹