winning11

查看: 7246|回復: 8

[太 子] [mikechan23]【太子】超級享受·K

升級  95.56%

二星會員

[mikechan23]【太子】超級享受·K
http://sn11.cc/thread-2142617-1-1.html

老友介紹,K必須一試!搜其他師兄報告都覺得唔錯!
十點預約都要十一點多先有位,無問題,就系為K而來的!十一點到場等,鐘房通知要十一點四,夠鐘準時入閘!

相頭:8分,臉上皮膚一般,輪廓靚女
身材:10分,有波有籮
胸圍:B+,唔墮好揸手,細雲中
皮膚:白、滑,人工白虎

各自除衫沖涼,囡囡先細心幫洗,然後正反面磨,水簫無齒感,舒服!上床先做BODY,因為皮膚太好,好順滑!漫遊都好細心,SKIP左毒龍。翻身錫lin,要求車,細車到中車,無口氣,甜甜地。

要求69,囡囡呢度要贊一下,佢掉頭后,下身唔會全部壓到你頭上,而系單腿抬高,等你可以有活動空間,囡囡落力吹,我出力奶,等我停底,囡囡馬上遞上紙巾擦嘴,再贊!跟住囡囡擔住支棍拆套,迅雷不及一下戴上,然後到囡囡表演,各種姿勢,感覺囡囡鍾意后入,中途動情地咬左一下自己膝頭哥,轉幾個姿勢后,囡囡企起身,拉我起來,佢抬起一遍腳,我再后入,單手抬腿,另一手揸波,感覺要飛升了!如是二三十下派彩,忍唔住出力錫左幾下囡囡嘅靚背!

總體嚟講,囡囡接近完美了,呢兩日不停回味,估計會沉船!已經計劃好下次返食!

註:mikechan23-太子/來閣/金帝/怡春/三川/春秋
Superadmin

升級  81.17%

三星會員

雖然未試過,但係有幾次見過樣真係幾好,真係要搵日試下

升級  30.67%

三星會員

K 真係幾正,人妻系紅牌,上次拍YOYO雙飛真係好正,超級回味!

升級  6.67%

三星會員

太子K 聽到好多師兄都有讚無彈,睇黎下次一見有就要book定

多謝師兄分享

升級  60%

二星會員

大約乜年紀

升級  30.67%

三星會員

Freexxx 發表於 2019-9-13 03:19
大約乜年紀

年紀35+但身形相頭好好,肯定唔會失望。

升級  93.17%

三星會員

請問話佢人工白虎無毛定係少毛?

客戶代理會員

多謝mikechan哥哥報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員