winning11

查看: 11068|回復: 15

[太 子] [fuchoy報告]【太子】享受100%畀女diu嘅感覺·K

升級  70.74%

二星會員

[fuchoy報告]【太子】享受100%畀女diu嘅感覺·K
http://sn11.cc/thread-2142912-1-1.html

紅牌無非係指瘋狂爆鐘既女, 不過紅牌都有分真假, 假既係指果D新人報到, 各位師兄或多或少畀個description呃左上去, 簡單嚟講, 新屎坑三日香, 過一段時間大家心中有數就難有下次; 真紅牌就係不單止已經做咗好一段日子, 甚至乎明明外在條件都唔多突出偏偏日日爆鐘, 果D先係真紅牌, 例如我今次試既呢件K就係其中之一

冇乜心水, 即管試約, 最fit果個時間約唔到, 好在夜少少就OK, 唔使等咁耐.

入到黎, 外表確實係爭D, 不過對野堅唔錯, 的確係似廿幾歲既燈. 身材OK啦,走肥, 都算白淨, 大約5'4左右, 應該係B波

沖涼冇乜特別, 但該做既都做足, 埋牙先係戲肉.

初時我趴係度, 有鑽, 但唔深, 亦唔耐, 呢part冇乜特別, 轉身後就黎料. 含下瀨下, 開始feel到真功夫, 確實舒服, 含含下一對舉高我雙腳黎啜蛋, 雖然嚇親, 但又好過癮

含含下又慢慢旋轉, 跟住自己舉高左髀, 妹妹畀我一覽無遺之餘又可以過下手癮, 相當唔錯. 跟住佢企落左床邊, 雙手捉住我雙腳一野扯我過去, 再黎正面既女上男下, un到咁上下轉個90度類似半邊燒鵝髀咁繼續女上, 即係一隻腳企係地上, 另一隻腳踩住床邊; 再un多陣, 又轉90度, 背對式女上, 捉住我雙手去搓佢對咪咪, 搞一輪又再轉90度, 繼續un, 亦即**足360度, 終於頂唔順畀佢坐爆左

成個過程, 好強烈地feel到唔係我插佢, 而係佢**我, 呢下野唔知其他師兄係咪受落, 但我就相當享受.  

完事後佢睇住手機無奈苦笑, 原來有師兄寫左一篇食K中伏既report, 詳細內容我唔得係乜, 總之其中一個point就係話佢5張野. 確實, K並非咩青春少艾, 但其實去得馬檻自己要有心理準備, 此外依我所見, 真係未至5張, 3尾比較似; 另一個point就係該位師兄話睇左其他師兄報告先上去, 結果中伏. 其實呢下野真係冇得防, 唯有跌錢當交學費, 我個人覺得跌2K左右就已經可以出師(亦即5次), 可以distinguish到邊類報告可信, 邊D則為「師兄弟」.

報告到呢度結束, 總結一下, 唔好對佢appearance有要求或期望(但佢其實唔算差), 技術係肯定既, 好玩既地方在於佢同coffee屬於兩種截然不同既技術, 所以去呢間場, 想真真正正體驗點樣畀痴女**, 一定係K, 但如果專攻毒龍的話, coffee則屬首選; 想要後生女友feel既, 可以諗諗水餃雯女, 但如果話相頭行先的話, 暫時實在諗唔到有邊個好標青, 可能係有d紅牌我book唔到所以冇推介. 至於報告最早提及到既三日香, 唔開名, 真係唔掂, 千祈唔好心存僥倖

註:fuchoy報告-太子/春秋/多港/怡春/鳳城/美妙/浪漫
Superadmin

升級  93.17%

三星會員

有報告話佢人工白虎
其實佢剪短啲毛定係剪晒啲毛?

升級  77.92%

三星會員

thx~c兄用心如實報告!充滿良心,撐。

升級  1.48%

二星會員

請問有無車牌

升級  28%

三星會員

乜有人砥譭K係50路!以相頭論,K絕不失禮。 年紀最多4頭,其實唔啱可以拒絕入閘,毋須事後呻跌錢。

升級  14.07%

二星會員

coffee 毒龍居然會好過阿K?

升級  70.74%

二星會員

tamiya415mre 發表於 2019-9-24 00:20

ching用到「居然」呢個adverb, 係純粹懷疑抑或唔多認同? Anyway, 我自己個人感覺確實係coffee更勝一籌...甚至乎係幾籌

升級  20.42%

三星會員

K話佢會修剪妹妹啲毛,為美觀,唔係為厄人。

升級  14.07%

二星會員

fuchoy 發表於 2019-9-24 23:59
ching用到「居然」呢個adverb, 係純粹懷疑抑或唔多認同? Anyway, 我自己個人感覺確實係coffee更勝一籌... ...

冇,因為我覺得阿K己鑽得幾好,估唔到原來一山還有一山高!

升級  50%

一星會員

亞K唔係後生女,但身材真係堅唔錯,工夫更係交足,點會跌$呢?

客戶代理會員

多謝fuchoy哥哥報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝 K 的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  20.33%

三星會員

k既360女上真係堅, 超磨

升級  52.96%

二星會員

tamiya415mre 發表於 2019-9-24 00:20

擒日去搵咖啡試下樓主所講嘅超深獨龍,點知咖啡話佢都未做過獨龍,邊個對佢咁大整蠱喎。。。。。。

Anyway, 咖啡隨咗無獨龍,相頭同服務都非常唔錯。

升級  70.74%

二星會員

silentgas 發表於 2019-10-22 11:35
擒日去搵咖啡試下樓主所講嘅超深獨龍,點知咖啡話佢都未做過獨龍,邊個對佢咁大整蠱喎。。。。。。
Anyw ...

無聊睇返自己之前寫既野, 好對唔住呀師兄, 我記錯晒D名, 係怡春既咖啡
我之前上去試怡春咖啡, 都係因為睇左另一位師兄既report

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】咖啡·屁眼上拉花滋味
http://sn11.cc/thread-2141891-1-1.html

相當唔好意思

升級  4.81%

二星會員

身材真係堅唔錯