winning11

查看: 10241|回復: 8

[太 子] [zero2007報告]【太子】清純童顏幼幼·Ann

升級  30.67%

三星會員

[zero2007報告]【太子】清純童顏幼幼·Ann
http://sn11.cc/thread-2143530-1-1.html

報告: Ann

樣貌: 7/10,30+ 童顏幼幼,但把聲唔幼

身材: 7/10,小腩但可接受

波路: 7/10  B真波好揸手

腿形: 6/10 雖然矮,但配童顏就啱數

周感: 舒服

過程: 話說想試Ann好耐,奈何一係時間唔啱,一係Full咗,唯有請糖妹幫手完夢。當Ann拷門入房,ANN雖然無我想像中咁幼,但我相信太子嘅服務一定有水準。Ann好健談,一路除衫一路講起近日時事,大家都希望有好日子過。沖涼過程細心,佢問我條頸要唔要揸梘液,我奇怪佢點解咁問,原來有啲師兄怕老婆知道就唔喺頸揸等佢無咁香,哈哈!佢仲話有啲師兄會帶屋企嗰隻牌子上去沖,真係咁都比佢諗到。阿Ann待浴真係好細心,你每一吋都洗得好仔細,當然唔少得BM,水簫,錫Lin Lin呢啲基本嘢。到上床先做背,Ann好細心先搵紙巾包住細佬,抵讚!跟著漫遊全身,再嚟毒龍鑽,佢鑽得好細心好入好舒服,真係意外驚喜。反轉身,漫遊錫Lin Lin,我唔放過機會試車,同佢小車咗一陣,佢話我高手,我話你舒服咪享受吓囉,佢即送上中車。吹簫部份用心,佢鍾意瞓喺你旁邊腳向我一路吹一路望住我,有GFF! 我隻左手都唔客氣摸吓妹妹,越摸越濕,我索性叫佢69,佢比我瀬到叫出嚟,佢加快吹簫速度,大家都進入狀態。時候差唔多,叫上套騎馬,佢一路騎我一路揸住佢對B波,佢Un咗好耐,我見佢好Enjoy,我都比少少動作配合,佢頂唔順呻吟,我就要求轉狗仔,推咗幾吓突然響鐘,咁我梗係唔留力狂推,推咗一分鐘左右,萬子千孫比晒佢。正當我以為完事除套沖涼,點知阿Ann除套再嚟事後簫,真係估佢唔到,唔好睇少呢幾吓,真係攞你命!沖涼時響鐘佢都唔馬虎,抵讚!

服務: 9 佢所有服務都做足又細心,太子家教真係無得頂!

投入: 8 全程都好有人妻GFF

整體: 8 唔錯,可返食,但太子有好多囡未試要擇日重賽。

註:zero2007報告-太子/來閣/春秋/金田/鳳城
Superadmin

客戶代理會員

謝謝zero哥哥報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  28%

三星會員

阿Ann確實好正,我直頭驚會沉船。

升級  5.19%

二星會員

腿形靚唔靚?

升級  28%

三星會員

smellygull 發表於 2019-10-19 00:41
腿形靚唔靚?

粗骨架,粗腿

升級  16.67%

二星會員

骨架大?細?

升級  30.67%

三星會員

16423 發表於 2019-10-21 12:16
骨架大?細?

我唔覺骨架大喎,試得過吖

升級  13.33%

二星會員