winning11

查看: 10247|回復: 4

[金帝苑] [濕柴報告]【金帝苑】濕柴出精ep.04·Sandy

升級  7.75%

三星會員

[濕柴報告]【金帝苑】濕柴出精ep.04·Sandy
http://sn11.cc/thread-2143616-1-1.html

囡名:Sandy

年齡:
望落應該三字中

樣貌:
面有少少圓,如果以人妻級嚟計係算係唔錯,有化妝但唔係好濃

身形:
米五至米六,有d肉但唔係肥,唔可以話冇波但只係小山丘,俾盡都係B杯。

沖涼:
bm水簫有齊,水簫用時比其他做過嘅囡多d,慢慢吹,但吹法靠近睇av果種先瀨後含,而且係好似用嘴同細佬沖涼咁,每一個位都瀨,含住都繼續用脷彈棍頭,之後仲整多幾下深喉先放我出去抹身。

前戲:
做背同毒龍係囡囡自動叫我趴低。由耳仔、頸、背、腰、patpat、大脾小腿到腳㬹都用脷瀨晒,毒龍又幾舒服,但唔係鑽得好深入。轉身錫lin條脷又發功,瀨到我好痕。吹功比水簫時更顯功架,瀨得更徹底而且深喉再現,不過節奏偏慢。冇要求69所以唔知有冇。

埋牙:
女上 - 男上
入洞周感唔錯,似未生過,但又未至於好緊窄,水份充足出入暢順,去到男上望住囡囡表情越嚟越肉緊,感覺到左位就出咗,咁啱響鐘,時間剛剛好。

總結:
一套流程做落,囡囡控制時間都把握得好盡下,正常應該一Q埋單。又係一個口技勝於埋牙嘅囡,但囡囡話唔會吹爆我,知我就爆所以停吹,要我入埋洞享受成個過程,我亦冇問口爆。
唔好問返唔返食,而家決意試多d囡先,返食呢個問題等我試過其他囡或者冇雞運連環跌錢先再諗。

註:濕柴報告-金帝/美妙/太子/來閣/怡春/悅來
Superadmin

升級  41.92%

三星會員

ㄧ小時寫兩扁文章 辛苦晒。

升級  41.92%

三星會員

嘩....原來唔止。兩日六扁。好急用!

升級  7.75%

三星會員

冇時間出,積積埋埋先至一次過出係咁上下。而家做法係每上一次都寫,進步會寫,退步都會寫,一成不變更加會寫,等其他人搵到好囡同時唔好中伏。

等待驗證會員

師兄好野