winning11

查看: 9274|回復: 9

[三 川] [Sinc_Bob報告]【三川】適合慢玩·芳芳 (有圖)

升級  18.15%

二星會員

三川 芳芳 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Sinc_Bob報告]【三川】適合慢玩·芳芳 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2143920-1-1.html
註:小霞 通常返 13:00-03:00

有圖有真相

小弟通常玩定一個場,不過近呢半年都有不快體驗,轉咗兩個場都係服務一般。有一個沒落緊嘅細場,有條女仲停晒手逼我加鍾!另一個大場,有條女全程細細聲表達不滿 (但我冇其他要求,等女自動波做...可能我樣衰啦),最後完事要自己沖涼....

未上過金田,見有排"金田之友"講到幾好咁,趁放工上去試吓。

上到去有幾個師兄等緊。心諗應該穩陣。 事前冇約,輪牌到168,慣例唔彈,直接入閘。

樣貌: 一般
年齡: 30 頭
波型: 大約33C,手感OK
身高: 150-152 CM
身形: 唔肥,少少腩
皮膚: 健康膚色,都幾滑吓
吹功: 中高級
服務: 福建人,超勤力,做到響鍾先沖涼
語言: 普通話+廣東話

侍浴: 有BODY 有水簫
做背: 用對波同Lin掃晒全身(與人不同的招數一),由於對奶軟滑,舒服過用脷。之後都有用脷慢慢簶反。毒龍要我整高個PAT 俾佢擘開嚟鑽,所以鑽得幾深。
正面: 先瀨側邊到腋下(與人不同的招數二),然先瀨上Lin頭,俾直接瀨Lin頭舒服。吹功唔錯 (快慢適中),有左右瀨袋。太舒服,冇做69,等佢服侍。
正場: 女上男上完事,周感唔錯,進入時,要兩三次先入到。
事後: 做過佢兩次。第一次,由於佢係慢玩,所以插咗陣就響鍾,射得好趕。第二次有仲有10分鐘,叫我做第2Q,插咗陣未回到氣,佢幫我做事後骨至響鍾,服務態度一流(需知佢由早做到半夜)。

會再返食,但再試吓呢個場嘅其他女先。如果試其他女服務都OK,都唔再轉場,希望唔會再失望啦。

註:金田168號已經轉場為-三川芳芳 (2022-05-10)
註:Sinc_Bob報告-三川/怡春/來閣/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

我好少離開主場玩,但咁橋玩過金田168,她招呼真係好好。身形細粒,正面因為她工作時間長有些倦容及有小小腩,沒後面好看。後面就好正,特別是天花那面鐘照出一個絕色影后一個小玉胡蘆,伏在我高大身形上為我服務,此情此境,甚堪回味!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  8.17%

三星會員

鳳凰 發表於 2019-10-26 19:05
我好少離開主場玩,但咁橋玩過金田168,她招呼真係好好。身形細粒,正面因為她工作時間長有些倦容及有小小 ...

我係大堂見過佢 好似幾好樣 金毛妹 可惜就唔啱時間一直搵唔到

升級  0%

二星會員

我想问下師兄,唔通樣衰滴葛服務真係會差滴?

升級  49.26%

二星會員

雷克路 發表於 2019-11-4 09:41
我想问下師兄,唔通樣衰滴葛服務真係會差滴?

其實最緊要儀容整潔,比番D 笑容囡囡

互相尊重自然有好服務

升級  0%

二星會員

ckwxxxx 發表於 2019-11-4 09:47
其實最緊要儀容整潔,比番D 笑容囡囡

互相尊重自然有好服務

多謝師兄提點,的确系個相互尊重葛過程,先至有好葛體验!

升級  79.26%

二星會員

168我試過兩次, 堅好服務

升級  43.33%

三星會員

睇落身段好正,唔知樣貌如何?

升級  15.75%

三星會員

睇相身材唔錯

升級  67.04%

二星會員

睇落好正喎,要去試下