winning11

查看: 6825|回復: 2

[春 秋] [fukfuk報告]【春秋】丹丹 (有圖)

升級  13%

四星級會員

春秋 丹丹 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[fukfuk報告]【春秋】丹丹 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2144950-1-1.html
註:丹丹 通常返 17:00-05:00 / 161cm

有圖有真相

係春秋玩左一段時間,今次試下丹丹。

俾預期早左少少但唔使等都可入房,無幾耐丹丹入嚟打個招呼,目測三十中,樣的確係靚,對導彈亦非常吸晴,喜歡大乳美人嘅師兄勿錯過。雖然有少少肉地,但對我嚟講無所謂,咁仲顯得對波夠真。當然怕肥嘅師兄未必啱。

開始時大家驗身,的確好揸手,沖涼亦無馬虎,對波夠大乳交亦無問題。上床波地唔使講一定正。坐蓮時彈下彈下爽到震。換姿勢推車一流,後面夠大,拍拍聲好過癮。男上女下試考牌,又得喎。今次插左十令分鐘到已經頂唔順要爆漿。唯有擇日再戰。

總括嚟講非常好玩,返食度高。

多謝收看

註:fukfuk報告-春秋/鳳城/浪漫/多港/怡春/金帝
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵