winning11

樓主: chun17

[話 題] 話題:多唔多人返食同一條女十次

升級  5.58%

三星會員

CY668 發表於 2021-12-18 09:10
請問師兄,車厘子有什麼吸引之處?

人夾人掛,都有人話佢唔好,話插車厘子嗰時佢會十指 鉗陽或會縮或借位入唔晒,講真句我第一次試都有少少咁嘅情況,但係車厘子俾到我嘅係滿足大於失望,之後每次搵佢都入晒好滿足,有時做唔到出嚟佢仲會搵其他方法方式幫我出到唯止,人生第一次口爆都俾咗佢真係好爽,唔偷鐘做到夠鐘未出佢都未試過吹我交貨,所以應該都有搵佢超過20次以上

升級  56.67%

一星會員

tsui1013 發表於 2021-12-19 11:20
人夾人掛,都有人話佢唔好,話插車厘子嗰時佢會十指 鉗陽或會縮或借位入唔晒,講真句我第一次試都有少少 ...

多謝師兄回覆,聽落唔錯,最怕吹交貨的,有時間去試下先

升級  5.58%

三星會員

CY668 發表於 2021-12-20 00:45
多謝師兄回覆,聽落唔錯,最怕吹交貨的,有時間去試下先

但係佢暫時未返工

升級  56.67%

一星會員

tsui1013 發表於 2021-12-20 09:01
但係佢暫時未返工

收到,Thx !

升級  12.96%

二星會員

我第一次上指壓就係响戰國佛輪入咗QQ,真係頭兩年上去都係搵佢,第一次試佢嘅毒龍鑽,再加埋俾佢吹爆,同佢雙飛,佢都係做足

升級  70%

一星會員

edchan111 發表於 2022-2-6 13:38
我第一次上指壓就係响戰國佛輪入咗QQ,真係頭兩年上去都係搵佢,第一次試佢嘅毒龍鑽,再加埋俾佢吹爆,同佢 ...

師兄玩左幾年指壓

升級  13.33%

二星會員

指壓場玩左好耐,近呢十幾年必定玩雙飛,但呢樣嘢好難夾到,所以幾年前一搵到兩個拍到就一直玩到現在無轉過人

升級  12.96%

二星會員

MassiveBear 發表於 2022-2-6 13:51
師兄玩左幾年指壓

最先係去一仔,但當上了指壓後,已經冇再去一仔了,完全唔同感覺,俾$梗係要享受,我去咗指壓八年了

升級  12.96%

二星會員

ning9695 發表於 2022-2-6 18:57
指壓場玩左好耐,近呢十幾年必定玩雙飛,但呢樣嘢好難夾到,所以幾年前一搵到兩個拍到就一直玩到現在無轉過人 ...

我都係,呢兩三年上指壓都係雙飛,三飛!單對單有d難出,我有兩三pair好合拍組合一向搵開

升級  70%

一星會員

edchan111 發表於 2022-2-6 20:25
最先係去一仔,但當上了指壓後,已經冇再去一仔了,完全唔同感覺,俾$梗係要享受,我去咗指壓八年了 ...

一仔DM幾率好高

升級  86.3%

二星會員

edchan111 發表於 2022-2-6 13:38
我第一次上指壓就係响戰國佛輪入咗QQ,真係頭兩年上去都係搵佢,第一次試佢嘅毒龍鑽,再加埋俾佢吹爆,同佢 ...

請問難約嗎

升級  12.96%

二星會員

MassiveBear 發表於 2022-2-6 20:52
一仔DM幾率好高

一仔仆街啦,入都去乜野都要加$,痴撚線,俾$都算又受氣,我上指壓好過,起碼有招呼服務!我試過去一仔條女一除衫d肚紋超勁,仲有條開刀舊痕,佢除剩bra同裙,甘都要我俾100元先可以行出門口,一百元都算,仲要西口西面!相反試過指壓可能燈光太暗,我是但叫佢入嚟,一入來中伏,我要求换另一個,人地鐘房幾好禮貌,我走時都俾多一百元講聲sorry !!我去開一間熟到人地叫下午茶問我食唔食,請埋我食!!就算我冇女嘅如果去一仔我打飛機好過

升級  12.96%

二星會員

madetyson 發表於 2022-2-6 20:57
請問難約嗎

難d,最好打定電話預約

升級  63.7%

二星會員

edchan111 發表於 2022-2-6 20:27
我都係,呢兩三年上指壓都係雙飛,三飛!單對單有d難出,我有兩三pair好合拍組合一向搵開 ...

我去指壓只有兩至三年,但都未玩過雙飛,師兄們說啲都好享受,甘我等重開時都要試吓“

升級  12.96%

二星會員

Review 發表於 2022-2-6 22:30
我去指壓只有兩至三年,但都未玩過雙飛,師兄們說啲都好享受,甘我等重開時都要試吓“ ...

一定要試吓,搵一pair合拍的!!真係撞到合拍的自己簡直av男優一樣!!
我第一次雙飛好記得約左個朋友甩底,我自己一個唔知去邊,跟手入咗麻雀館打三六,一個鐘唔夠输左7000 ,本身想出去洗個面食d野再去另一間追數,㩒完$諗谂吓不如抖陣先再去打,上咗戰國問QQ得唔得閒,竟然甘啱QQ可以即入,入到去除緊衫時佢突然問我飛唔飛,話今日靜,個姐妹今日冇鍾,我心諗一諗7000都輸左,唔爭在俾多幾百一千,入到嚟兩女輪住服待我,第一次左浴室試前後body,再一個前面含後面一個同我鑽,出到去我上面乃緊一個西,下面一個同我含,完全未試過的一次試晒,仲要玩到加鍾!!人清醒後去另一間麻雀館打追返成條數仲要倒赢,真係好記得果次!!正,只此就間中雙飛,到近呢兩三年更加只是雙飛,三飛,一對一只留返同老婆!但自疫情後呢一兩年已經小出去玩!!

升級  70%

一星會員

edchan111 發表於 2022-2-6 22:55
一定要試吓,搵一pair合拍的!!真係撞到合拍的自己簡直av男優一樣!!
我第一次雙飛好記得約左個朋友甩 ...

最後打麻雀有無贏返

升級  7.78%

二星會員

MassiveBear 發表於 2022-2-6 23:38
最後打麻雀有無贏返

咪講咗倒贏囉

升級  13.33%

二星會員

玩雙飛,三飛都係享受刺激,所以必定要有以下原素,否則唔玩好過  1.囡囡必須互相熟悉,如果唔識對方第一次夾--必定中伏--2.必須唔介意女同女有身體接觸.3.必須可以雙吹唔怕口水.4一係唔玩,玩親就要環保(個人喜好及決定)插完一個可以即係同你吹再插另一個好有征服感. 5.可以三人大車之餘,兩女可互車 6.雙吹時兩女可以伸手摸對方個波.7.插一個時呢件可以瀨另一條女隻西,8.兩女可較剪腳互磨.9.扑嘢時如三飛可以一個同你瀨袋,另倆個互車!各位,我唔係作嘢,唔係睇四仔上腦,係真實發生緊,但係係嘥咗好多年時間同金錢先搵到咁嘅組合,千祈咪第一次去就叫兩個囡囡做俾你睇,我可以佰份佰肯定唔會得,尤其是要兩條女互摸,咀及瀨西,唔係話加錢就得,真係要捧好耐場,慢慢氹,要兩條女接受唔易,但一開始咗之後去捧場唔使你叫都自動做,無他嘅,你哋係街見到兩女手拖手多的是,大部份女人天生唔會點抗拒女人,氹吓氹吓佢哋都願意試試.記得要耐性捧場多

升級  14.25%

三星會員

通常會返食嘅,都唔止十次,懶得簡,同從新培養感情好麻煩,做生不如做熟

升級  63.7%

二星會員

edchan111 發表於 2022-2-6 22:55
我第一次雙飛好記得約左個朋友甩 ...

精彩呀,但我是很快出,所以—直怕應付不了兩個囡,浪費金錢和時間。