winning11

查看: 8555|回復: 2

[金 田] [肥叔叔報告]【金田】小小肉口感更佳·26號 (有圖)

升級  3.67%

三星會員

金田 26號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[肥叔叔報告]【金田】小小肉口感更佳·26號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2147429-1-1.html
註:26號 通常返 18:00-06:00 / 160cm

有圖有真相

今次食女狀態麻麻,就唔寫太多啦,囡囡本身冇問題的,係細佬最近食得密唔多爭氣

囡囡:26號佳麗
樣貌:30中至尾,普通C9樣,肉感小肥啦
身材:155,圓潤
波波:真C波,軟熟好揸
腿形:略粗短
服務:做足的,主動叫我玩水,我興趣不大不了
技巧:合格的,叫床淫語D戲過咗D

過程:上去輪牌,見大波就話OK(冇其他心水懶得再睇)。囡囡一來就即刻扯低件衫畀對奶我食,即刻狂啜狂揸(真波好味)。
解甲沖涼,肉感囡囡做BM特別好玩,暖笠笠,素股咗好耐(差D想即插)水簫有眼神,全程淫語不停,沖涼都玩咗十幾分鐘。
上床鍚背幾舒服,正常毒龍正面奶lin吹簫,硬咗就上套邊插邊玩波,出完嘢先醒起唔記得玩雙奶夾腸,頂。

事後不停讚我勁搞到佢好high,咁係咪要封返封老毛畀我啊 囡囡標準話術,聽過記得當真,開心最緊要嘛

註:肥叔叔報告-金田/太子/鳳城/春秋/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

前客戶代理員

多謝C兄26號報告
新金田指壓
地址:旺角上海街459號二樓(近登打士街口)
電話:2148 2035

升級  1.11%

二星會員

等我都去試試。