winning11

查看: 11531|回復: 11

[金 田] [vinvin114報告]【金田】反轉蘿柚插·68號 (有圖)

升級  0.25%

三星會員

金田 68號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[vinvin114報告]【金田】反轉蘿柚插·68號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2149724-1-1.html
註:68號 通常返 09:00-19:00

有圖有真相

反轉蘿柚起勢插·68號

從來都唔鍾意預約因為驚去到嘅時候突然之間想轉軚, 本身已經去咗一間睇咗四個, 睇到我都唔好意思, 但係真係唔啱, 最尾都係落返金田, 諗住一係上2仔一係72, 總之兩個都唔得閒咁唔緊要啦唯有睇下有冇其他啱, 我開門睇咗68, 睇多個之後最後都係揀佢!

一路都冇睇佢係因為佢寫瘦底, 我不嬲都鍾意大大份。開門第一印象都OK, 就如廣告所講係日本AV空姐形象, 都着得幾好睇, 但係條裙可以再短啲, 個樣都幾風騷幾靚, 而且都唔算瘦底, 骨架偏大, 一睇就知好**嘅款嚟!同埋明明身材都幾好對波起碼有C, 都冇寫落去描述嗰度, 條腿又靚, 眼大大, 望落三中至尾, 大約有158左右高, 少少肉地。佢同我講話因為而家唔敢出街成日喺屋企都忍唔住食嘢, 所以肥咗好多。但肥少少咪幾好睇, 指壓嚟計, 樣算靚, 不過風情萬種形嚟講, 我都係鍾意2號多啲。一入到去佢就同我約法三章話唔俾錫咀!**!好想錫咀!我倆方進沖涼房, 隨即強吻佢, 俾佢拒絕幾次, 是但啦唯有尊重囡囡。跟住我搵賓周磨屎怱, 又係咁拍佢Gapgap, 但佢似乎有啲避忌, 未捉到嗰種拋番我轉頭, 好似**緊入去, 但明明都冇**果種技巧。仔細清潔後, 佢烏低身幫我水簫, 一路吹一路用淫賤嘅眼神望上嚟, 用整個口嘅力不停扭轉JJ的鳩屎, 技巧都唔錯, 係幾舒服。

步出沖涼房後我躺在床上,68幫我全身打磨, 條脷配合吸技,令到人痕癢得不得要領!之後佢一口咬大腸,淫賤嘅眼神反過來望住我,充滿挑釁性,露出三白兇目,實在令到我心裏面嘅惡魔獠牙漸漸伸長,跟住又要成粒睪丸奶,呢個時候條脷轉住移動到春袋和屎眼之間,仆你個街!我忍唔住同佢講「拎個閪嚟奶下先!」血盆大屎忽即移到面前,佢「唔好咁大力喎!」我先使出舌技,從塊閪嘅下方一舔,再打橫左右左右左右左右慢慢向上方來回舔動,用力一吸!68號呻吟一聲!忍唔住爆粗「哇**!你奶得我好舒服!」另一方面筆直嘅賓周,不斷承受着來回吸吮嘅大氣壓力,但由於佢大佬我專心奶梗閪,所以仍然能夠勉強撐住!只是我使出伸縮脷棍,直隊閪窿的深處,68號「哇!」一聲,我再加上手指,用指肉在外起勢咁捽,「嘩...唔好呀..」我豈有理會佢嘅哀鳴,繼續手口並用,拒絕奶共!爛口空姐68號再次爆粗「哇**好大條,你又搞到我咁舒服!好想**呀!」好!我就承你貴言!

按捺不住的68號用超快速度上咗套,背住我一野坐上嚟,猶如野獸般不停上下連坐!啪啪啪拍拍拍拍!自己不斷「**!**!好爽呀!」好, 我就俾你享受下先!我叫佢移返向正面俾我揸住波先騎,佢再不停上下**動瘋狂上下抽插一輪後,佢動作開始緩慢,我道「攰啦嘛?」然後到我不停抽插佢,我一個起身向右床邊,68號竟然想起身,你都未試過嘅「夏抬」竟然夠膽起身?他明瞭我的企圖「唔好啊, 我真係肥咗好多呀,唔好呀..」我一野就將佢成隻逗起,高速抽插拍拍拍拍啪啪啪!**到你冧!!放聲淫叫嘅68號不禁問「咁大力嘅你?」我冇嘢講!繼續大力抽插,再將佢掉在床上,緊接撲上,對準個閪窿,隨即繼續猛**,68號一時失去防備,我趁機咀埋去,成功比我一吻朱唇,佢一時反應不及但亦不敵我繼續追擊頸部和下爬!而我則繼續抽插,68號再守身如玉此刻亦只好乖乖享受!我將其反轉後入推車,呢個結實嘅大屎忽真係好推!我先奶奶條女背脊,再將其上身抱起,貼在我胸膛,慢慢向上找出合適的抽插距離,不斷推進!望向鏡中的68號已經俾我**到露出疲累而享受的表情!我亦差唔多要射了,就叫68號在上面躸爆我,在一輪坐騎後,細佬用最後一下力向上抽插爆發,完成今次68號之旅。

整體來講算係唔錯特別係中間嘅時候做得好投入,特別鍾意佢真性情不停爆粗,騎功又好,值得一試!

註:vinvin114報告-金田/金豐/金帝/悅來/鳳城/春秋
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊