winning11

查看: 8168|回復: 4

[金 田] [bestman9394]【金田】鄰家少婦·32號 (有圖)

升級  11.83%

三星會員

金田 32號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[bestman9394]【金田】鄰家少婦·32號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2150594-1-1.html
註:32號 通常返 09:00-20:00 / 162cm

有圖有真相

年紀:估35左右
身高:估5‘3/4
身材:估32 B小籠包
亮點:噴水,痴女
相頭:女人味
態度:健談有禮
車牌:無考
加分:事後簫,慢吹橫直簫

今晚收工偷到時間上去金田,因為是偷時間,所以無預約,打算佛輪。當keeper同我探熱時, 問我有無相熟,我話無,但想起有報告講水炮32號  ,咪吹問32有無上鐘,結果係無,所以咪順理成章選了32號。

在等待32號時,心情興奮及期待,當32入房時,坦白說,有種似曾相識的感覺,那她很像我去幼稚園接放學,在門外等候的其中一個媽咪,所以我的興奮度又提高了。

大家各自除甲,入沖涼房進行,她的服務真的讚,在細心清潔我每部位,那為我奉浴、body、水中簫先,佢吹奏時望下你嗰個眼神有AV感覺,跟著佢企起身背著你用屁股磨你枝棍時,佢亦好主動叫你揸佢嗰對小籠包。

之後大家出去上床我就爬低,俾佢個咀內藏冰啜著我個背部,由上而下到腿部每一吋肌肉,之後佢就示意我狗仔式俾佢毒龍鑽+狗仔簫,佢不斷手口並用,來回於我枝棍及屁眼兩個部位,之後我就叫佢轉身69,佢不斷吸啜我枝棍,我就不斷輕輕拍打佢隻鮑魚,佢就開始不斷噴水,噴到成床濕晒,不段叫好痕,頂唔順。

之後佢吹到更加硬後就忍唔住自動幫我上套坐上來,佢吊吊下就企起身噴水,之後叫她瞓低,我用枝棍去敲打她的小陰,她噴出高高水柱,射到她的臉上,我馬上塞住佢個水龍頭,不斷咁重覆呢個動作,我下半身同張床又濕晒,濺起D水花都令四周都佢佢D潮水及聽到啪啪聲,真是視覺、聽覺幾重享受。

最後,電話响起,我便加快推進,令大家高潮完場,再加事後簫。

註:bestman9394-金田/三川/京華/鳳城
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源