winning11

查看: 13371|回復: 3

[深水埗] [Mnbvcxz456] 深水埗·最貼心的服務-詩詩

升級  40%

二星會員

玩得指壓多,又想轉下口味,上一世睇睇,見到嗰廣告,怪怪的,咩相都沒擺,好奇心驅使之下,打電話問下價錢,問清楚之後約咗即上,準時到達,囡囡大約米六三左右,好笑容,唔算好靚,但樣都幾好,嗰樣超淫蕩,各自解甲,波唔大,應該吸手,軟熟,超好揸,冲涼有bm,環保水潇,水瀟時識用眼神調情,抹乾身上床,囡囡主動叫我扒低,先是柔情掃背掃股,然後主動幫我毒龍,再叫我扒高,來個狗仔瀟,瀟功更是出神入化,翻轉做前面,開始慢慢錫我Lin頭,條脷非常柔軟,不停用手撫摸我嘅敏感部位,細佬早已俾囡囡搞到硬到不能再硬,到吹潇時更是爽到我不能用言語來形容,完全沒齒感,舐下春袋又啜下嗰龜頭,雪雪聲,好似真係食緊雪條緊,眼神時而挑逗下我,時而又幾下深喉,而且真的環保吹,唔叫唔停,終於忍不住,帶套叫囡囡上,先是打椿咁數下,跟住磨下搖下,非常刺激,跟住囡囡來嗰360度旋轉,背向我係上面騎,再搞多幾十下終於俾佢坐爆,整個過程都係囡囡一手搞掂,所有服務包埋五舊水落樓,房間非常整齊乾淨,一樓一如此服務抵贊,我會再返食,明碼實價,抵,好快再次返食,不過囡囡有小小腩,應該都係靠服務為主。

升級  22.22%

二星會員

請問師兄,可否俾地址電話我

升級  40%

二星會員

深水埗福榮街124號三樓,唔知入去第二間房,還是第三間,門口有名

升級  24.44%

二星會員

去過指壓返唔到轉頭,一樓一多跌錢