winning11

查看: 9945|回復: 7

[太 子] 首發:[zero2007報告]【太子】痴女少婦·依依 (有圖)

升級  30.67%

三星會員

太子 依依 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[zero2007報告]【太子】痴女少婦·依依 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2152230-1-2.html
註:依依 通常返 10:00-20:00 / 155cm

有圖有真相

話說最近所有指仔都喺5月8號開始恢復營業,大家谷咗成個月,加上之前可能無咩囡食,所以頭幾日都狗沖預約,啲囡又搶住返工,好耐都無見過咁墟冚。見有時間食早餐,即刻約吓舊相好聚舊。

報告: 依依

樣貌: 7/10,30+ 大眼少婦淫底痴女

身材: 6/10 囡囡身高5尺3左右,少肥有腩,無公仔

波路: 6/10  C波,中超,少少墮

腿形: 6/10 短小

周感: 舒服

過程: 疫情下依依由二月開始已經無上牌,所以大家一見面即刻車番兩吓先,跟著火速除衫,一路吹水一路過水,跟手大車磨棍,磨吓磨吓支嘢幾乎入咗,大家開始撻著,即刻上床繼續。幾個月無返工依依工夫無跌watt,佢係其中一個我會做毒龍鑽嘅囡囡,因為如果求求其其做就不如唔好做,結果我比佢鑽到干干淨淨。轉前面吹簫,勁有痴女人妻偷食Feel,支棍比佢食到雪雪聲,再轉69食鮑,佢比我瀨到佢震晒,見時間差唔多,先叫依依女上,佢騎咗五六分鐘,我再轉側身抽插,呢個體位好多女都話好容易嚟高潮,但依依可能矮得滯唔係好啱位,所以插咗幾吓再轉床邊推車,呢個體位啱晒佢,我由九淺一深,到打庄機,最後大大力轟出

服務: 9 囡囡之前食過好多次雙飛,今次單飛早餐價,服務型,我誠意推介

投入: 7 囡囡反應好AV,叫聲好聽唔做作,入戲。

整體: 7 囡囡雙飛已得阿K指導可以搭好多女,之前同新女雪碧一戰已經可以獨當一面,期待佢再搭新對手。

註:zero2007報告-太子/鳳城/春秋/來閣/金田
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

謝謝zero哥哥報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  0.37%

二星會員

中超仲要

升級  0.37%

二星會員

中超仲要墮

升級  30.67%

三星會員

雖然對波唔夠Firm,但勝在後生服務好,雙飛又正!

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝依依的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  13.33%