winning11

返回列表 發新帖
樓主: edward_champion

[指 壓] 經常full book囡囡一日最多可以做幾多粒鐘?

升級  9.63%

二星會員

上指壓野餐

升級  94.81%

二星會員

上指壓野餐呢個好笑

升級  3.67%

三星會員

edward_champion 發表於 2020-5-18 19:43
上指壓野餐呢個好笑

我都笑左 但聽過唔少囡囡講呢種“豪客”,終歸都係囡囡本事啦,有能力令你畀錢佢賺又唔掂佢

有個紅牌囡囡甚至冧住幾個金主,每月定期比家用,上指壓再另計,當然囡囡時不時要停工去做“私房菜”啦 每月萬萬聲家用,我就玩唔起啦

升級  3.67%

三星會員

大醉客 發表於 2020-5-18 18:03
肥叔叔 今日落春秋搵好嘢食﹖

你又去咗春秋?食咗邊個?

我今日冇西運,佛到個麻麻地招呼的女,射左1Q我叫佢過來都冇話要2Q,佢已經即刻叫我加鐘,我話唔加佢就走去教水沖涼,當堂好冇癮

報鐘到出閘都未夠30分鐘,最近戰國D女有D趕時間咁

升級  80%

一星會員

肥叔叔 發表於 2020-5-18 19:58

我今日冇西運,佛到個麻麻地招呼的女,射左1Q我叫佢過來都冇話要2Q,佢已經即 ...

咁離譜,我都未試過30分鐘條女就走,可能我平常做既時間有D耐,只係試過一次30分鐘鐘房打電話入來話夠鐘,而我未做完,一般我可以控制到參唔夠鐘就做完,好彩嗰次條女叫我唔使理佢,做完佢都話好似早左叫鐘,出到去鐘房同我講對唔住按錯房間鐘

升級  3.67%

三星會員

小小明白 發表於 2020-5-18 20:54
咁離譜,我都未試過30分鐘條女就走,可能我平常做既時間有D耐,只係試過一次30分鐘鐘房打電話入來話夠鐘,而 ...

又唔可以話條女趕住走,過程服務都叫做足,不過我話唔加鐘佢就去沖涼,咁唔通我仲賴係床到唔起身咩,當時已經冇癮咪快手快腳沖完著衫,佢已經企左係門口,都叫有等埋我先出門,落樓睇下時間,32分鐘

升級  3.67%

三星會員

stateman 發表於 2020-5-19 10:21
我咁睇,這個是市場供求問題,求過於供就會産生這些現像,正如俗語所說:唔憂做 ...

都係原因之一 仲要多謝班大客金主,寵到班女上晒天 近年網絡興起,資訊發達,越來越多人識得入場玩女,更有年輕化趨勢,小弟弟經唔起D姨姨的手段套路,沉到落海底囉 客越來越多,囡囡就有本錢吊高來賣,負評冇用,囡囡改個名轉個場咪一樣,好似出名脾氣臭會鬧人嘅波霸奶茶,轉場改名寫【新女】咪一樣爆晒鐘,所以最緊要D場做好調教,有D野要做足(3味),有D野係禁忌(呃鐘R貼士),只求平均服務質素唔好拉得太低,就算間中黑仔跌下錢,我都可以接受,會繼續幫襯

好似當年一樓一好玩服務態度好,而家都話一仔唔抵玩+跌錢中伏率極高,常餐變快餐,遲下變埋街邊魚蛋咁即食,食完好走咪企係到阻住條街 希望指壓可以守住個行規,唔好放縱D女做壞規矩啦

升級  9.63%

二星會員

利害边間埸

升級  15.56%

二星會員

肥叔叔 發表於 2020-5-18 19:58

我今日冇西運,佛到個麻麻地招呼的女,射左1Q我叫佢過來都冇話要2Q,佢已經即 ...

肥叔叔 我都冇上戰國 擒日去新浪漫食蘋果 又多水多汁 趁住佢M假剛完 真心滿意