winning11

查看: 8427|回復: 1

[春 秋] [fukfuk報告]【春秋】食個·啤梨 (有圖)

升級  13%

四星級會員

春秋 啤梨 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[fukfuk報告]【春秋】食個·啤梨 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2152332-1-1.html
註:啤梨 通常返 10:00-21:00 / 160cm

有圖有真相

今次試新菜啤梨。預約ok唔full. 上到去早10分鐘已經可入房。啤梨好快衝入嚟攬住我,對我上下其手。我本身慾火焚身想將佢就地正法,但疫情關係都係沖咗涼先。衛生關係啤梨沖得幾仔細,水中簫亦唔錯無偷懶。乾身做背,仍到我濕晒,毒龍又鑽得幾舒服。轉身奶連頭,再嚟69食腸,我見呢隻啤梨開始漏汁,我唯有幫佢啜乾淨。點知啜極都仲有,唯有過膠埋牙。每次進出都發發聲,諗起都興奮。最後因為英雄難過美人關,好快俾佢ko咗,唯有擇日再戰。

總結:相頭ok,真波,唔肥,高度適中,多水,要多試幾次,謝謝收看。

註:fukfuk報告-春秋/鳳城/浪漫/多港/怡春/金帝
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源