winning11

查看: 9557|回復: 8

[鳳 城] [Tanka報告]【鳳城】師傅級靚人妻‧麗盈

升級  31.58%

三星會員

[Tanka報告]【鳳城】師傅級靚人妻‧麗盈
http://sn11.cc/thread-2153093-1-1.html

報告:鳳城麗盈
樣貌:三中人妻
身材:16中
波路:有C
腿形:修長
周感:深
過程:

話說今日放假,冇野做起身望下有咩新女,見到麗盈上牌,好耐之前試過一次。 印象中服務OK, 膽粗粗BOOK 一個鐘回味下。去個廁所,隔一陣就full 咗, 證明我冇選擇錯誤。

一入房, 麗盈叫我上床 舖定毛巾係地下, 防止跣親, 然後除衫, 互渣幾下入去洗身, 麗盈先幫我洗背, 搽晒泡泡係度波推, 捽波, 又幫我按幾下搏頭, 幾舒服。然後洗前面 幫我波推, 推完沖水浪口。

再幫我錫前面粒lin, 跪低咁吹樣樣做足有餘, 佢係咁啜 啜到澀澀聲 少D 定力都頂唔順. 沖完之後上床玩, 先 趴係度做毒龍, 深鑽, 邊轉邊捽lin, 然後又係咁玩我吸啜我細佬, 最舒服係趴係度邊用指尖全身漫遊, 勁有感覺。

轉身做body, 少不了全身漫遊, 錫lin. 麗盈好用心吹, 吹多幾下頂唔順必爆。 好在都忍到, 見時間無多叫麗盈上套策騎。 麗盈好配合, 邊搖邊錫lin , 一級視覺享受,然後換男上, 麗盈見我好緊張咁, 叫我唔使緊張, 慢慢來,唔好一下子急進, 咁就慢慢會硬, 依個方法幾好。 一緊張同熱我就會射唔到, 然後跟住慢出慢入, 重可以大車, 細路慢慢好硬, 望住佢下面嘅白虎越插越硬, 過咗陣頂唔順交貨了.

我讚麗盈功夫了得, 屬師傅級數, 重要有事後簫, 可能太累, 竟然無貨交, 然後夠鐘沖涼換衫走人

服務:9
投入:9
返食:會, 師傅級數喎, 至少唔會跌錢。

註:Tanka報告-鳳城/金帝/京華/春秋/多港/金豐
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  63.33%

二星會員

多謝Tan兄分享。麗盈師姐真難約喔!天天都係秒殺。

升級  0%

二星會員

麗盈係好好服務

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

樣靚過以前,服務夠班也有以前水準。。
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  56.67%

一星會員

麗盈真係好正,令人回味無窮

7萬

客戶代理會員

多謝TA哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝TA哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  60%

一星會員

有無得鮑魚磨棍呀

升級  1.11%

二星會員

已經成為了返食list ,