winning11

查看: 11607|回復: 6

[美 妙] [Pk99報告]【美妙】蛇舌骨感精靈·晴晴

升級  47.78%

二星會員

[Pk99報告]【美妙】蛇舌骨感精靈·晴晴
http://sn11.cc/thread-2154151-1-3.html

相頭:7.5/10
身材:8.5/10
服務:8.5/10
年紀:30頭~中
有69,有車,不可指插

上星期食既,再唔出報告怕會唔記得。留個記錄先~囡囡相頭其實唔錯,眼大大面尖尖咁,如果後生幾年一定係氣質空靈靚女,不過可能真係年紀問題,依家望落都幾風塵味,身材走肥都不足形容,佢係絕對骨感,身高精靈咁細粒,我180高,囡囡我lin頭都唔到。A以上B仔未到真波。我習慣食住煙等女,囡囡一進門我話食埋支煙先,囡囡笑住答[慢慢啦!你依家食煙我轉頭食雪加]主動解上甲,拉起我件衫,攬住我錫我lin頭。我就食緊煙,佢就錫緊lin。沖涼原本都正路野,係我自己手多多玩花式,所以建議要玩洗pat櫈,一坐低,我個口就啱啱好對正囡囡既A仔小籠包,建議腰部以下搽滿梘液,抱起囡囡做人肉番梘,對住自己起勢磨,同時我都一口一口小籠包起勢咁食,呢吓真係好有細個果時同女朋友係沖涼搞野feel。出黎做背先,囡囡堅係有心做有服務,正常做背錫完做算,而尼條女錫落去條脷起勢咁發地發去,由頸,腰,patpat,大髀,小腿,連腰則都做埋。我可以講頸部以下都比佢d口水醃製過。有睇過我之前d post都知我係毒龍愛好者。囡囡一黎就狗仔鑽,加埋佢條脷真係爽到我都唔知點形容好,總之就好爽啦~跟手狗仔簫,不過囡囡可能真係太細粒太瘦,有d齒感,跟手囡囡竟然吹簫,食蛋,毒龍鑽來回重複,所以建議唔好狗仔趴喺度,撐直雙手,反轉頭望住囡囡不停一時出現一時消失咁都幾過癮。之後玩69,囡囡妹妹有少少反皮不過唔多, 屬於厚唇類型,微黑,算唔上黑鮑但係粉嫩就冇份,毛量中等,不多不少,乾淨冇味。最後上套拍出,可能囡囡真係太瘦,厚鮑但係好緊,反應真實。

註:Pk99報告-美妙/金豐/浪漫
Superadmin

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝晴晴報告!!
謝謝Pk99兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  96.25%

三星會員

微波我唔啱,一定要大波波

升級  43.08%

三星會員

睛晴樣幾好,比較後生,服務好,細粒瘦底,A波仔,條脷好勁,想起都想執反劑。

升級  2.22%

二星會員

想起都想執反劑

升級  47.04%

二星會員

有骨感既囡囡仲正過大波

升級  13.33%

二星會員

請問囡囡條脷係唔係因為夠力,所以可以發發聲咁鑽到樓主唔使形容呢?