winning11

查看: 5907|回復: 1

[武豐報告] 羅湖/838 Disco 閒日超多女好玩團

升級  71.48%

二星會員

[武豐原創]11月7日高高838閒日超多女好玩團

武豐都好耐未寫個報告,不過玩完11月7日高高閒日8仔團之後,都要花小小時間寫個報告分享一下!

十一月七日中午,約左一位之前在8仔認識的囡囡去大梅沙,約在東門等,到達東門大約二點鐘,坐103號大巴到大梅沙,車程約一個鐘!到達後,搵左間餐廳食小小野!之後手拖手慢步大梅沙,當日天氣好好,可以講秋高氣爽,同囡囡行到沙灘的右一面,同佢影左一D相,之後行到海邊坐,一邊吹海風,一路吹水!

大約6六點半左右坐番103號巴士,出東門!到達東門,肚仔餓,去左味千拉麵食野,食飽後囡囡話要洗頭,大約十點,因為囡囡第日早上要返工,所以要返屋企休息,送左佢坐車!之後一個人行下行下,諗起高高今晚有團,之後問左GIN兄囉左阿高個大陸電話,但唔小心存錯號碼,之後再打比細Tommy再囉個號碼,首先係道唔該晒兩位師兄先!

00:30到達838,其實武豐已有一段時間冇在閒日落8仔,四周圍望下,已感覺到閒日囡囡多個仔!到達D28號房,見到團長高高、貓仔power one、阿豪…新團友有阿K、黑夜之子、Andy等……打過招呼後,開始活動!

今晚大約有十幾個團友出席,01:30眾團友慢慢開始情緒高漲,高高不段叫囡囡入房玩,部份團友走出舞池跳舞,跳左一陣,又帶左唔小囡囡入黎玩,一時間,攪到成房都係囡囡,超好玩!接著我自已就去左舞池跳舞、睇下女,去到舞池發覺今晚都幾多囡囡,過多一陣,我幾鐘意同佢玩的金毛妹妹,入左黎陪我玩左陣!大約四點半左右…睇見團友們都[成雙成對]喺道玩緊骰盅,飲酒,氣氛熱鬧!到左五點十五分左右,各位師兄都帶住自己愛侶,離開8仔!我就同阿K和黑夜之子坐車離開838,結束今次11月7日高高838閒日超多女好玩團之旅!

武豐第一次參與由阿高攪的閒日團,睇見高高整晚都照顧每一位團友,一見團友悶或冇囡囡陪,就會主動彈D囡囡比佢,我可以講,入得阿高間房玩,大部份囡囡數係上菜,所以未參與過阿高團的朋友,可以試試,只要主動小小同囡囡玩,簡單D講…成晚都唔會悶!

升級  48.67%

三星會員

你.....  終於都出report....了