winning11

查看: 9601|回復: 2

[美 妙] [法拉利報告]【美妙】小美人·晴晴

升級  54.07%

二星會員

[法拉利報告]【美妙】小美人·晴晴
http://sn11.cc/thread-2156910-1-1.html

適逢指仔開翻,一口氣出翻咁耐以嚟嘅報告畀大家參詳。今次嘅主角係晴晴。

官方描述:“152cm,32B,細粒,白淨,五官端正,口爆,毒龍,69,車自考,按摩一流,初入指壓,好招呼,紅牌”。

晴晴屬嬌小形,身高同描述一致。身材方面我覺得介乎A至B之間,真材實料夾走肥。皮膚算白但唔太滑。囡囡長頭髮面細細,素顏清秀,頭髮放落嚟嘅時候比紮起年青。年紀嘅話我估三中,少婦類。

服務方面雖然冇試口爆毒龍,但我知有。考到大車。按摩冇試過所以唔評論,以下係成個歡樂過程:

我比較講求gff,所以會希望互相幫對方除衫。晴晴樂意配合,我幫佢除時佢幫我除。沖涼細心,水簫BM磨棍都有。出到去玩漫遊ok,要求69都會配合,不過就唔可以摸妹妹。

上套策騎落力,妹妹緊,小弟不才,兩三下手勢就畀晴晴KO咗。攤係床到回氣,晴晴枕係我手臂上面,再有gff。成功回氣之後,先狗仔再男上到尾。之後仲有少少時間,晴晴主動提出幫我按摩,夠積極但我話唔使喇。

總括嚟講,晴晴態度積極,服務齊全,係位值得一試嘅好囡囡。

註:法拉利報告-美妙/悅來/鳳城
Superadmin

升級  58.42%

三星會員

晴晴勤力,有heart 架

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝晴晴報告!!
謝謝法拉利兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

ryanlam8090 發表於 2020-9-5 08:58
兩份報告年齡層面差咁遠

您好早晨

其實就係各花入各眼!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)