winning11

查看: 6668|回復: 3

[京 華] [4.5cm報告]【京華】11台第一份報告·May

升級  9.63%

二星會員

[4.5cm報告]【京華】11台第一份報告·May
http://sn11.cc/thread-2157996-1-2.html

囡囡:京華 May (前金來May)

樣貌:8/10 順眼樣 我個人幾好呢種

身材:7/10 小腩有肉地 但唔算接受唔到嘅肥 但白滑好摸

波路:7/10 真B Lin細 好揸手

周感:正常 真水 我feel到好似有啲到頂

過程:上去前 事前問左客服 安排左May俾我睇下 睇完唔使諗即去馬 轉左間大房俾我 各自解甲入去沖涼 一落皂洗J果下嚇親 手法溫柔得嚟舒服 唔認真忍住真係差啲走火俾佢玩返甘上下 開始洗埋全身 BM水蕉做足 之後笑笑口話上床再玩

先做背 錫得舒服 中段叫我跪係度毒龍 再狗仔簫 呢part做咗好耐 一邊啜旦一邊用手轉J 好似玩到佢夠皮先叫我轉正面

正面先隊對奶過嚟俾你啜返 之後先開始錫Lin錫落去邊chok邊橫吹直吹(我個人鍾意呢樣多過含)
玩到甘上下夠皮就上套埋牙 先女上 大大力坐落嚟啪啪聲 視覺上配合長曲髮畫面係一流 之後轉男上 過程中叫我大力啲**佢 keep住呢個post一直到尾 出完再攬住抖左陣 就鐘響過水走人

服務:9.5/10 我之前應該出過一份新金128嘅report May佢服務我覺得同128差唔多 都係屬於出色果堆

投入:9.5/10 疫情間考到車牌 成個過程都唔做作 推介之選+會返食

整體:呢度我講多啲個場啦 新場啲房大好多 啲床厚身 無其他場果啲甘硬

客服同埋上到去都偏好禮貌
唯一美中不足係人高 張床對腳申唔直 會放到去個櫃度 本人差唔多180

註:*4.5cm報告-京華
Superadmin

客戶代理會員

謝謝阿may報告謝謝靚仔哥哥的支持
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2772 1688
預約熱線:手機: 6589 1404

升級  0%

二星會員