winning11

查看: 17776|回復: 5

[京 華] 首發:[cho1402報告]【京華】試新場·JoJo

升級  31.48%

二星會員

首發:[cho1402報告]【京華】試新場·JoJo
http://sn11.cc/thread-2159116-1-2.html

長直黑髪 米五多啲 中等身形
我諗4頭啦 吸手真波 皮膚好滑 周感中規中矩
前後bm 水簫 基本野都齊 有提供漱口水
毒龍 69 車牌 我唔好 亦冇問 過場女應該都有嘅…
特別一提係佢啲淫氣係慢慢滲出嚟,越擔越有Feel,
當我考慮緊口爆佢定過膠執佢之際,佢突然起身話著條t back我睇,
眼見已經挑起左啲慾火,我就話轉頭先,執左再講,
完事灘抖左陣,沖涼回下氣,之後佢見我仲有餘火,
但係又就嚟夠鍾,就地跪底幫我擔左陣,
我見佢啲淫氣又開始滲出嚟,細佬半軟硬之際馬上過膠,
第二獲我知道我要狗仔式先可以順利跑出,佢就跪係床邊等我後入,
大家都知就嚟夠鍾,佢叫我唔好緊張放鬆啲插入嚟,
越插越有Feel,瘋狂抽插下完成第二炮,響鍾完場。
服務認真冇托手肘,場內仲有好多女,想試晒先再考慮反唔返食。

註:cho1402報告-京華/金帝/浪漫
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  4.81%

二星會員

居然主動2Q值得一讚

升級  5.92%

三星會員

痴女型?咁真係要跟隊試食啦。XD

升級  30.53%

五星級會員

JoJo戰斗力好高架
可以頂到大黑柒ching嘅巨龍
入選到佢嘅性鬥士寵兒
JoJo=來仔88

http://sn11.cc/thread-762121-1-1.html

來仔孖八, 係我響來仔試過最好服務嘅三甲之選,上次測試完,呢排再上佢兩次,睇下D野有無退步先!

佢依然鍾意用對野同你做BODY,做過咁多次,佢都知我鍾意毒龍,後面鑽完,翻身前面抬起腳再鑽,夠深,堅正!另外錫LIN好比心機,服侍一流。吹功有進步,呢次有嘗試深喉,雖然未到春袋但我知佢盡左力!

(二戰)
戲肉又係o個D,女上,但係呢次佢唔怕我錫佢LIN!
轉正面,抽插七八十下,轉狗仔回氣,再抽插七八十下,幾下用力幾下淺插。
再轉返正面,呢次用力鋤,佢完全頂到,而且好HIGH!!!
等我諗個新計玩下佢!有啦!遞高佢對腳,玩打樁機,呢次佢堅大叫,但係我響佢眼神見到佢享受我撞擊佢子宮頸,我就唔客氣邊車大力打樁出野!

(三戰)
同二戰差唔多,但無玩打樁機,反而女上做得耐,我搏命乃佢LIN,佢話唔好再乃,太HIGH,但我又點會理佢呢。
轉前面,呢次我衝得快,大力抽插百零下,拔出除袋,叫佢含住口爆!嘩,呢次個量多,佢都係堪堪接住晒我D子孫,佢吐出之後講:係咪啜到一滴不淨,我話係呀,正呀!好開心咁沖涼出去比家用!

性戰士評分
樣貌: C+
身形: A-
車牌: A
毒龍: A-
吹奏: B+
錫LIN: B+
做愛FEEL: A-
加值服務(後門,顏射,口爆,SM): 口爆,嘗試深喉,打樁機

總評分: A-
值得一戰再戰!!!!

客戶代理會員

謝謝JoJo報告
謝謝帥哥的支持
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2772 1688
預約熱線:手機: 6589 1404