winning11

查看: 9026|回復: 5

[太 子] [Candy報告]【太子】勾起莞式回憶·CoCo (有圖)

客戶代理會員

太子 CoCo (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Candy報告]【太子】勾起莞式回憶·CoCo (有圖)
http://sn11.cc/thread-2159734-1-1.html
註:CoCo 通常返 10:00-20:00 / 163cm

有圖有真相

代為轉發,謝謝收看

因疫情關係,三個月無去過指仔。尋日朝收到Candy妹message ,話新女CoCo好野。Candy妹從來無老點同好小咁樣send message俾我,雖然朝早打左飛機都照出發。

CoCo入房,樣7.5分 (參考: Winter我俾8.5分),靚女一名,瓜子口面,年齡3頭至中,眼細細幾淫,鼻高唇薄,長髮及肩。除衫驗身,高挑瘦身,B-C波底小硬,有做運動大脾同個蘿照firm。

諗住咁嘅硬件服務唔敢有期望,點知沖涼已經搶韁追住嚟毒龍。之後由膊頭一口啜落大脾,果刻我已經肯定佢係桑拿出身。水簫都有做,無齒感。上床做背,佢自己有帶油,推背手骨都好。之後開始body massage, 成個超彈蘿坐上嚟加埋個西滑來滑去。即刻諗起東莞十式啲女攞住咭仔介紹嘅情景,係最美好嘅集體回憶!

做完背做正面,莞式出身嘅CoCo啜lin吹簫當然功力上乘,下面多毛可69。佢話好耐無搞野,埋牙Feel到佢嘅飢渴感,水頭充足好肉緊。個蘿都大脾必噗點,建議一定要推車同煲飯。配合度高轉姿勢無詐型,最後最後男上車住出,無口氣。完事後按摩同繼續搞細佬,好貼心。

感想: 樣中上有身形有服務仲咁chur,唔紅都幾難。講真430食呢個質素同服務真係無得輸,如果太子有水床房起個雙鐘就perfect了.

註:Candy報告-太子
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  35.92%

三星會員

同意, 今日第二次聽到 "如果太子有水床房起個雙鐘就perfect了."

升級  25.56%

二星會員

莞式服務,真的令人勾起無限回憶

升級  96.67%

一星會員

莞式服務,想起那些年

升級  1.11%

二星會員

莞式服務、美好回憶

升級  50%

一星會員

試咗,服務真係頂級,身材又正