winning11

查看: 7988|回復: 6

[京 華] [xelor報告]【京華】撞手神即約即上·May

升級  33.33%

二星會員

[xelor報告]【京華】撞手神即約即上·May
http://sn11.cc/thread-2159953-1-2.html

睇左好耐報告,由來仔開始留意尼條女,之前因為收得太早,唔啱我覓食時間,到轉左新場囡囡收晏左,終於有機會試到。。樣貌身材大至上同其他師兄報告差唔多,唔再講喇。
上到場示意約左may, keeper哥哥叫我坐陣先, 已經有幾個師兄係度等緊房,真係好旺,旺到keeper哥哥都做到忟。坐低唔使兩分鐘就可以入房,煙都未食完囡囡就敲門笑住咁入房打招呼,唔使破冰寒暄一番就各自除衫沖涼,洗白白幾仔細,洗背佢就係後面伸前隻手,一手抓啫啫一手洗petpet,超舒服,跟手就body, 過水之後就水簫。爽。。吹左一輪就再過水抹身返上床。本人唔好毒龍所以直接太字型攤上床,囡囡一上嚟就即刻送車,輕車貨車再變坦克車,,,差啲透唔到氣,跟住就請我食波餅,細lin的幾好食我食咗一陣波餅跟手到囡囡一路向下錫,正場開始,睇報告個個都話佢把口好得,今次可以慢慢嘆,橫簫直笛都好掂,0齒感,用條脷瀨棍身袋底都超舒服,快慢有序。每個位都照顧周到,尼一刻個舒服程度自以為已經爆燈,原來佢隻手先係戲肉,一路撚雀一路瀨袋,真係舒服到唔識形容,撚完雀又吹過,唔知以為佢真係好鍾意吹簫,果種舒服嘅感覺雖然未想爆,但真係好想佢一直吹到夠鐘,,手口交替兩次之後再吹多一陣就到頂爆晒入佢個口,一滴都啜乾淨,之後再事後簫。抖一陣就沖涼比家用返歸。終於試到留意左咁耐嘅囡囡,囡囡吹嘅模式令我覺得佢唔係淨係想你出野咁簡單,佢直頭係一心想你舒服,不過其實我鍾意佢隻手多啲,哈哈。。

註:xelor報告-京華/三川/太子
Superadmin

升級  53.33%

一星會員

正喎要試試

升級  50.67%

三星會員

May轉左塲服務更勝以前

客戶代理會員

謝謝may報告哦
謝謝帥哥的支持
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2772 1688
預約熱線:手機: 6589 1404

升級  43.33%

二星會員

聽講話似吳文忻, 唔知相似度有幾高?

升級  25.56%

二星會員

好正的服務, 多謝C兄介紹

升級  1.11%

二星會員

呢個正、又大奶