winning11

查看: 13482|回復: 5

[京 華] [MILF肉肉女]【京華】毒龍專家·元元 (有圖)

升級  51.85%

二星會員

京華 元元 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[MILF肉肉女]【京華】毒龍專家·元元 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2160503-1-2.html
註:元元 通常返 09:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

近排見個市平穩D, 自己都出多來玩, 京華LEE個新場漸漸成為左新主場,見佢又有大波深毒龍囡囡[元元], 又去試下先.

上到去都人山人海, 等左一陣先有房, 最後入到房都又等左陣先等到元元入來, 都好似佢地在WINNING11描述, 的確系中女大波人妻Feel, 入門口個下都做到人未到波先行.

各自解甲後入廁所沖涼,對波真係好吸引應該都有36C+,樣貌就普通啦, 年齡大約30尾,沖涼時樣樣都做足, 有水簫, 有水中毒龍, 清潔都仔細, 見天氣涼都係出去玩好過, 佢都細心見涼左都有問我涷唔涷仲熄左個冷氣一陣, 值得加分.

出到去, 佢居然同我玩瀨全身, 真係瀨到全身系佢D口水, 心諗跟著有D咩玩, 點知比佢一野抬高雙腳, 我呀左一聲, 佢來招深深毒龍鑽(真係如京華講甘系毒龍專家), 比佢用條脷孩下隊下甘姦我菊花, 隊左陣佢仲用手又CHOR又捽我細老,我個下就系好雙重快感, 好有雙飛感覺,玩左LEE個POST都成5分鐘,佢可能拓我雙腳都累, 佢就轉成69姿勢,由於我唔好食鮑, 所以無食, 都係用手捽下怇隻鮑魚(好多水), 而佢就一路吹一路CHOK下, 又不時用手指攪下我個菊花, 我自己都就頂唔順, 拍拍佢籮柚叫佢轉POST做.

佢上套跟住又系一野坐落泥, 比佢上面UN, 佢對36C+就一路FING, 可能之前比佢玩都就快爆, 唔使5分鐘已經有強烈射感, 我LaLa林叩佢轉吹口爆, 點知一除套就爆左, 射左D上佢面, 變左顏射,休息左下就入房沖涼, 響電話走人出去比家用.

後記:沖涼吹水時, 我講開頭先一路吹一路比佢吉吉下個菊花好有雙飛Feel, 佢話佢同洋洋雙飛好夾, 嘅可以雙吹, 又可以一個吹一個鑽, 2個都大波有肉, 完全系我期待GE淫亂組合, 下次一定要試下LEE PAIR.

註:MILF肉肉女-京華/來閣
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  18.15%

二星會員

點解硬係覺得好似來仔詠兒

升級  63.33%

一星會員

有口爆正

升級  93.33%

二星會員

有D想試下佢個深度毒龍

升級  96.25%

三星會員

nihaoapo 發表於 2020-11-2 13:42
點解硬係覺得好似來仔詠兒

就係同一個人

客戶代理會員

謝謝元元報告
謝謝帥哥的支持哦
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2772 1688
預約熱線:手機: 6589 1404

升級  66.67%

一星會員

菊花女王咁正!唔知有冇得加$增值服務呢?