winning11

查看: 12232|回復: 5

[太 子] [94622963報告]【太子】冇乜人提嘅·小月

升級  34.44%

二星會員

[94622963報告]【太子】冇乜人提嘅·小月
http://sn11.cc/thread-2160748-1-2.html

我唔記得係今個星期一定二朝早,咁啱出旺角果邊做嘢。做完嘢鳩痕搵嗨刁,咁就上咗太子。
貪D房同床夠大,順便趁早食個平價早餐,佢個早餐都好長,仲有得食。
上到去話有幾十條囡,當然冇個紅牌。小月嚟咗,樣係我杯茶,咁果日就試咗佢。

囡囡評分:
樣子:8-9/10 長髮,包包面,鼻高高地,有少少蘋果肌,五官細緻,可能面形太肥,變咗闊面 Bella 咁嘅感覺。先旨聲明,樣係我杯茶,所以我評分係高。
年齡:目測有3尾4字
身材:6/10 高16x,C Cup,真波,淺蓮,好靚,中肥,Baby fat,肉未去到dum果個程度。
技術:8/10 比較特別係沖涼用腳頂住袋不停係咁掃
態度:9-10/10 好傾,笑容,服務好
返食:唔會刻意去搵,有機會遇返唔會彈

入房各自除衫,沖涼都係正常果類 body,水簫,點知佢突然間用腳提起頂住我袋袋位不停咁擦,然後我轉身,佢從後又用腳從後頂住我Pat位,呢個玩法又係少囡囡咁做,俾佢攪到我好想出一次,叫佢幫我吹出嘢先,吹咗陣諗諗下都係怕唔夠時間出第二次,所以都係叫佢停,然後轉戰上床。

上床,錫背,提起屁股俾佢獨龍,然後吹,之後轉身由上而下錫,吹,指定動作,轉69體位,佢唔係好頂得住,所以轉返狗仔吹,佢幫我吹多陣,硬咗就叫佢上套坐上嚟。幾日前嘅事都唔記得佢下面闊定窄,但記得佢好賣力咁UN,UN咗陣就轉返男上女下,一手抱住佢一手揸波,然後諗住碰碰車,點知佢反客為主同我大車,一輪抽插之後派彩,跟住啱啱好電話響,沖涼交家用走人。

呢度冇乜報告講佢,我覺得大家上太子如果冇乜囡囡想試,可以試下佢,至少唔會黑面,服務又認真先。

註:94622963報告-太子/怡春/雲來
Superadmin

升級  1.85%

二星會員

師兄有嘢做咪好,失業幾個月,打飛機打到手軟

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝小月的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  15.56%

二星會員

太子 發表於 2020-11-18 11:45
多謝小月的報告

Candy姑娘   果個安琪日日都Full 但係一份賽後報告都冇 可否描述吓 謝謝

升級  86.67%

一星會員

仲有冇CHING試過? 口爆得唔得?

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

黑仔仔 發表於 2021-7-15 00:37
仲有冇CHING試過? 口爆得唔得?

小月可口爆
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632