winning11

樓主: blkhawk514

[話 題] 話題:大家試過最激嘅解鎖係咩

升級  93.33%

二星會員

所以我成日都話報告區d報告寫得冇料到

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-11-18 19:04
所以我成日都話報告區d報告寫得冇料到

我都覺得呢區D報告冇料到 所以點解我想你出山寫多身歷其境分享吓 等D師兄弟學吓野 你記住你有好多fans

升級  93.33%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-11-18 20:43
我都覺得呢區D報告冇料到 所以點解我想你出山寫多身歷其境分享吓 等D師兄弟學吓野 你記住你有好多fans ...

我都有fans?我都唔係成日講野

升級  93.33%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-11-18 20:43
我都覺得呢區D報告冇料到 所以點解我想你出山寫多身歷其境分享吓 等D師兄弟學吓野 你記住你有好多fans ...

果d報告吹撚晒水。   肥西叫做小肥。骨架大。運動員身材。    老西就寫有女人味、後生時好靚。   自己快槍手就話回氣快,吊到條囡出晒水。 總知寫到字多天花龍鳳果D。 食屎啦。        我哋係要客觀分析。

升級  93.33%

二星會員

仲有一次,印象好深,條囡成個波咁肥,我入撚左入去知今次大撚獲,我硬到都當我贏,佢肥撚到呢,佢幫我沖涼我都撚唔到轉個身,窄撚到呢廁所,佢又肥撚到呢,講真咁肥唔好呃人錢同害人,好易搞到人性無能,出到去佢好熱情,但我覺得好凍,唔係冷氣凍,係個心好凍,係零性慾下,佢搏晒老命吹吹吹,我都係棉花糖,佢吹又用手又BB油,到尾佢問係味我細佬唔得,我只同佢講可能我太累,佢就問你要點先興奮?我話可能要指插下睇下咩情況,好啦佢又肯做,我手都唔使就插入去,好似插左入個漢堡包入面,水份一般但我搏命隊就開始多水,佢又開始入狀態,我問我可以兩隻手指嗎?佢又肯,到尾我三隻手指都仲好多位淨,可能係肥西,咁我見佢床邊有個膠樽,我拎左黎隊左入去,真係入到,佢有哇一聲問你拎D咩隊。不過佢好high,搏命叫好正 好熱個西,我再成個拳頭擺左入去,係覺得窄,有壓迫力,同埋好多分泌物係拳頭上,但佢好似傻左咁話好撚正。好撚正,我細佬見佢真情流露下我都硬左,而且都好硬好硬下,叫佢唔好吹啦,我擺入去啦,佢話叫我直接擺入去好熱個西,怕我再上套會軟,我望住佢個大西o,戰勝左我大腦,我硬住頭皮一UN就輕易滑入咗入去。但仆街了,我玩到佢闊到馬桶個o,吊左入去零感覺,我狂插都似插空氣,我又開始有心理壓力,我又軟左成棉花糖,佢個表情即黑面話叫我唔好成日打飛機,佢話再吹都唔得就夠鐘沖涼,佢好似好唔滿意咁吹,好撚痛,佢表情好似再剪撚左我咁,最後我冇出野畀錢走了。細佬要休息一個月,飛機都唔想打,感覺好似自己性無能左,同埋加上細佬腫撚左成星期。

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-11-19 00:49
我都有fans?我都唔係成日講野

你唔知你多fans?就係因為你唔係成日講嘢 當一講嘢即多人回應 咁就證明咗啦

升級  23.7%

二星會員

超人師兄 多謝你 post咗咁多經歷出嚟

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-11-19 01:22
仲有一次,印象好深,條囡成個波咁肥,我入撚左入去知今次大撚獲,我硬到都當我贏,佢肥撚到呢,佢幫我沖涼 ...

同你差不多經常中伏食到肥西…老西…骨架大…但我比你好D都起到頭但好快軟鳩左 再叫肥西幇我吹返硬再吊又軟 如事者經常係咁我仲以為自己有問題唔通老了?但遇到啱心水又鬼打咁精神兼硬過鬼!曾經遇過幾次個口仲臭過屎坑 個老西仲想咀我 我都左擰右擰 仲話我唔投入 點解細佬硬唔起 我都解釋話可能有D攰 唔好意思滿足唔到你!

升級  93.33%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-11-19 01:50
同你差不多經常中伏食到肥西…老西…骨架大…但我比你好D都起到頭但好快軟鳩左 再叫肥西幇我吹返硬再吊又 ...

硬到算英雄

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-11-19 10:21
硬到算英雄

佢服侍我再加幻想 多少都有D反應嘅 但現實總是殘酷的 一抹開眼見到個(有女人味)吊緊我好快又軟咗 但佢安慰我叫我放鬆D慢慢來唔使緊張仲話你應該飛機打得太多喎 我苦笑唯有應承佢我以後都唔再打飛機了

升級  56.67%

一星會員

仲有一次,印象好深,條囡成個波咁肥,我入撚左入去知今次大撚獲,我硬到都當我贏,佢肥撚到呢,佢幫我沖涼 ...

拳交都得,好想試吓

升級  76.67%

一星會員

最激咪從後插入**咗後花園。當轉身時發現條女碌野重大條過我!

升級  24.33%

三星會員

超人師兄小弟甘拜下風~~

升級  44.07%

二星會員

超人兄文筆雖然令人覺得誇張,但我相信食肥扒異獸真係會有難以想象畫面。我試過旺角新興K場見件木魚有打扮有女人味,同佢去爆房,解甲先見識到未見過嘅塌晒嘅中超、超鬆肚皮、同埋反到離譜嘅空洞鮑,作嘔边缘唔想佢太難過,俾佢怱怱手打軟鞭後就速逃,事後恶夢咗十幾日,要特約靚女溫柔服侍先至重振雄風!

升級  7.78%

二星會員

relax1234 發表於 2020-11-20 11:17
超人兄文筆雖然令人覺得誇張,但我相信食肥扒異獸真係會有難以想象畫面。我試過旺角新興K場見件木魚有打 ...

咁環境梗係叫佢著番衫再搞,起碼視覺冇咁難頂

升級  93.33%

二星會員

relax1234 發表於 2020-11-20 11:17
超人兄文筆雖然令人覺得誇張,但我相信食肥扒異獸真係會有難以想象畫面。我試過旺角新興K場見件木魚有打 ...

你個對手我都食我落。   我果個對手你又得唔得? 200磅都有

升級  44.07%

二星會員

行運超人 發表於 2020-11-20 14:23
你個對手我都食我落。   我果個對手你又得唔得? 200磅都有

我唔係超人,梗係啃唔落:)

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-11-20 14:23

200磅肥婆確實哽野系超人兄先啃得落 小弟佩服得69投地實在陰莖陰莖

升級  93.33%

二星會員

wah_wah 發表於 2020-11-20 12:26
咁環境梗係叫佢著番衫再搞,起碼視覺冇咁難頂

但我成日叫靚女model身形都著衫搞。  時裝表演

升級  2.59%

二星會員

超人果然係偶像