winning11

查看: 9898|回復: 6

[金 田] [dc1992報告]【金田】11號 (有圖)

升級  13.33%

二星會員

VIP會員2022

金田 11號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[dc1992報告]【金田】11號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2161064-1-1.html
註:11號 通常返 18:00-02:00 / 166cm

有圖有真相

夜晚失眠揸架26周圍遊,蹬下蹬下細佬扯旗抗議。即刻上討論區搵攻略,咁就打去金田book 孖1。
提早10分鐘到咗,入房等咗陣,孖1入場。
樣順眼,人妻Feel,身形ok,小腩(瞓低望嘅時候個波型幾靚)
入到嚟都係講果d,乜咁夜嘅,啱收工啊.......
寒暄完就主動幫你除衫除鞋除襪,有種做大爺嘅感覺。
除完入去沖涼,body,水簫,磨棍都齊,洗得仔細。
出去主動幫你㩢身,細佬位會用紙巾。
上床列牌skip背,毒龍果d(問咗有毒龍服務,口爆冇問)。
吹工幾好,經常深喉。69,捽碟,多水!
上套,先男上,周感唔錯,跟住後入,視覺效果幾好,但越插越冇水。
出返嚟用手捽,又出水。再入返去,又乾水......
如是者變返半硬狀態,咁就掹返出嚟磨鮑算,越磨越多水,跟住用手捽,噴埋水....
咁啱響鐘,就唸住手出。唔知係咪細佬唔滿意手出,最後軟晒縮返埋.....
選擇放棄,沖涼走人。
囡囡應該直落都有客,咁我都唔挽留,叫佢走先,我自己沖涼。

服務方面係做到足,你講佢都會配合,仲有潮吹!!
但我細佬同佢細妹不和,所以唔會返食。

註:dc1992報告-金田/金豐
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  20.74%

二星會員

11係可以口爆架

VIP五星會員

VIP會員2023

我琴晚book37號, 一樣出唔到☹️

升級  13.33%

二星會員

VIP會員2022

heahea 發表於 2020-11-11 12:17
我琴晚book37號, 一樣出唔到☹️

出唔到去搵第二個出過

升級  56.67%

一星會員

細佬同佢細妹不和? OMD

升級  56.67%

一星會員

我無限返食11我細佬同佢細妹好夾。可能第一次佢同我初戀有幾分相似

升級  86.67%

一星會員

11真係正, 可昔返咗老家要遲d先可以返食