winning11

查看: 7817|回復: 6

[金 田] [天地一號報告]【金田】GF Feel·23號

升級  4.25%

三星會員

[天地一號報告]【金田】GF Feel·23號
http://sn11.cc/thread-2161185-1-1.html

一落車打去問金田有咩囡囡得閒,鐘房回覆有客人揀緊所以話唔實,唔緊要十分鐘後到。上咗金田問下有咩number,得兩個揀。真旺場,我呢D本身諗住返食某個號碼,不過無返就是但啦無乜所謂,求其揀左個number。就係今次主角23號,5分鐘左右,23號敲門入嚟問得唔得,一望,完全係mcot。梗係無問題啦。跟手打招呼,各自解甲,未入沖涼房,23號已經用手挑逗下細佬,跟手入去沖身,沖身仔細,BM再嚟水簫。跟住抹身上床,在下一向走背走毒龍,跟住同23號講2次得唔得?佢話無問題,23號啜lin,其間用指甲輕掃我全身連旦旦,感覺舒服,再食荔枝同棍,跟住驚頂唔順。叫佢上套,由於相頭係mcot所以先嚟女上再男上至交貨。之後入去沖身再捉埋23號吹水攤抖下準備第2Q,點知時間夠響鐘,23號就笑住話,下次要加返今次呢一Q比佢,我唯有笑話下次下次。跟住我話想洗下塊面,佢就攞左枝私伙野比我洗下塊面,跟手出嚟仲幫我抹下身,幫我著下衫。簡直好有GF Feel,在下有嘅大家未必有,大家有嘅我都未必有啦。都係果句尊重囡囡,大家都更開心。(3尾4頭,米6左右高,相頭mcot,C仔有少少硬,白淨走肥) 出房擺低家用,順手攞埋兩張萬0卷,吹幾句就走人。基於個人口味唔同,不過在下會列入返食之中。

註:天地一號報告-金田/金帝/京華/鳳城/悅來
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

升級  16.42%

三星會員

23確係斯文人妻樣,係幾好食㗎

升級  56.67%

一星會員

有冇考到車?

升級  4.25%

三星會員

在下唔靚仔,加上唔太好車,不過囡囡都發小車牌

升級  76.67%

一星會員

樣靚 白滑 投入主動 磨棍 真水四濺 招呼有驚喜 連我呢D老坑都派大車 可惜中超

升級  1.48%

二星會員

謝謝老兄報告

升級  56.67%

一星會員

有gffeel....