winning11

查看: 5786|回復: 4

[京 華] [takey報告]【京華】我有說話未曾講·May

升級  11.17%

三星會員

[takey報告]【京華】我有說話未曾講·May
http://sn11.cc/thread-2161284-1-1.html

大家好,又係我新仔takey,今次我又嚟出第六份報告:

本身已有心水囡囡但成12點幾都未見返工,反而見休息左好耐的May有返工喎,仲好記得人生第一次就係之前同May交手,有興趣可以先參詳一下:
http://sn11.cc/thread-2159825-1-1.html

好咁就約左May,出門前再上網望下,咦等等?心水囡囡返咗工喎?(但咁鬼宴㗎~?)呢刻有打算想取消改約,但回想起May個蠱惑的嘴,都係算了,去馬~

早5分鐘左右到左,經歷左上次唔太愉快的經驗之後,今次我要求左間清新的房間,好,無問題,等左一陣,有求必應要加分,抵讚,
入到房無耐就有人敲門,May入嚟就話認得我(呵~要加分),我解完甲見May仲解甲緊,我就抽下水,跟住去沖涼,入到去我就見到傳說中的洗pat櫈!!(但我冇試因為冇諗過會有)咁洗呀洗,搓呀搓,磨呀磨,再車左陣,水簫好舒服,我就手多多揸下前摸下後,之後出去乾身,

然後我記起上一次嚟May係仲未食野的,今次同上次差唔多時間就再問下,原來都係仲未食但就已叫左外賣,我就話我背囊有條蕉(我的下午茶),問佢食唔食,隻衰野竟然話要食我下面條大蕉!!

好,扒上床錫勻背脊(點解咁鬼㾗癢?)又獨龍又狗仔簫(好正!),嘩之後轉身抬高我對腳繼續獨龍,再送我波餅,蠱惑的嘴旋轉咁360度大車,錫lin口水多到~不停深喉仲啜我蛋蛋(我勁鍾意蛋蛋被吸啜的感覺~),最後仲有69,

之後上套,但未開始女上就話攰要我嚟,好咁我嚟,男上時慢時快咁出出入入,再轉我至愛狗仔,中途見到May望住側鏡自我陶醉,我狂轟幾十下之後就好似上次咁再輸左俾大籮柚了,最尾果下事後簫,直情將我之後d精華都吸埋出嚟,痺爽到我呀左幾聲咁癱左係床唔識起身!!

跟住入去再沖涼,呢次我試下坐落洗pat櫈,向後挨埋落去發覺牆身好冰冷,凍到我背脊騰騰震!而且浴室空間太細了,洗pat櫈都幾大張,坐落去想將手腳伸展一下的空間都沒有了,感覺有點嘥左張櫈~

出到去抹乾淨著好衫,之後我又再使出公主抱將May抱起轉左個卷~佢話自己好重話我好大力喎~(呵當然啦,舉鐵果然有用)然後仲同小師妹一樣自爆體重(哈120磅~),最尾我就早5分8分鐘左右放May出去食咗野先~!

我換好晒衫就出去畀錢走人,回程時feel到蛋蛋隱隱作痛腳震震,途經鴻x堂時醒起自己有幾張上網送的現金卷,就買左兩支,其中一支叫"燕窩蓮子百合蛋白奶露"(一支成30蚊但得果500ml,都幾肯貴),我梗係要補充下蛋白質先啦,當然我係連埋隻蕉一齊嘆,飽晒!!

可能上一次好兄弟吸入過多濃煙陷入半昏迷,到今日俾May搞到識醒返,今舖堅係零舍醒神,特別暢快!!

原本週中補假都打算出嚟,但今次連未來d精華都被吸走埋,唔知回唔回得切氣呢?
搵日真係擇個好日,要試下人生第一次雙飛,搵May同Lily肯定唔錯,但要到時等我唞返夠本回下氣先啦!!

多謝各位收看到這裡
以上 完

註:takey報告-京華/怡春/金帝/太子
Superadmin

升級  35.93%

二星會員

多謝師兄精彩的第六份京華報告

客戶代理會員

謝謝may報告
謝謝宋宋的支持
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡