winning11

查看: 10039|回復: 3

[金帝苑] [晨早流流報告]【金帝苑】食極唔厭·加加

升級  31.11%

二星會員

[晨早流流報告]【金帝苑】食極唔厭·加加
http://sn11.cc/thread-2161661-1-2.html

已經好耐冇返工今日見到上咗鐘即刻打電話約,約好時間慢慢行過去上到房等咗十分鐘有人敲門,一入門即刻一句honey好耐冇見,今日竟然著咗一條黑色窄身裙非常之正,平時都係著粉紅色今日轉咗呢一件即刻眼前一亮,廢話唔多講各自除衫幫你掛好衫之後涼都未沖已經錫緊個lin,錫咗一陣就整番個即尺非常之正,吹咗五分鐘跟住就x我啦x我啦,即刻攞個套執咗一劑先,小弟屬於敏感嘅人*咗一陣就出咗喇,跟住入去沖涼求其沖乾淨就算啦之後出返去上床大家一齊食口煙跟住吹陣水按下腳淨番最後十五分鐘之後又話我又要搞你啦,先錫lin跟住再吹簫吹吹下就瞓個patpat過嚟一路吹我就一路喺度玩佢個水簾洞,跟住一個唔留神就唔擘大你個pat pat整咗個毒龍鑽添,鑽咗一陣就即刻上套一路策騎電話響咗第一次跟住加快速度搏命騎好快就頂唔順畀佢騎爆咗喇,一起身除套即刻嚟個事後簫連你最後嗰滴都吸乾吸淨,之後一齊沖個涼換衫臨走前錫咗三次就出去畀錢埋單,帶房哥哥非常之好服務重整咗包茶俾我飲,非常之滿意嘅一次下次一定要再嚟過。

註:晨早流流報告-金帝/浪漫/三川/京華
Superadmin

升級  53.33%

一星會員

加加絕冇冷埸,high 足50分鐘

升級  6.3%

二星會員

會被榨干的,哈哈

升級  14.52%

四星級會員

有即尺,又勤力,要試。