winning11

查看: 10814|回復: 17

[鳳 城] [winwingo報告]【鳳城】徹底被強攻後·子山 (有圖)

升級  84.07%

二星會員

鳳城 子山 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[winwingo報告]【鳳城】徹底被強攻後·子山 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2168983-1-2.html
註:子山 通常返 09:30-19:00 / 155cm

有圖有真相

驚蟄一行的「子山」... 當然係身上的精蟲要出來玩吓啦!

眼見又到驚蟄日子到來、萬事萬物都會從生在睡夢中醒來,四出尋覓「好嘢食」...充滿生機!

就好時間上去等「子山」,心想一定高頭大馬的囡囡....上去等了一陣;見到囡囡...點解會禁樣?「一時想走頭...」但房鐘叫了「子山」一聲、唯有跟隨入房。

不用破冰...直接去沖涼;誰知囡囡手快快(洗個屎塔)都算用心;跟著叫我坐上去,心想搞嘜嘢...?只好乖乖聽話照做...子山好熟練即時坐在我大髀上「滑來滑去...」嘩咩事呀!「驚喜位出現了」囡囡不停前後前後禁Sir! 好似日本AV囡沖涼(自己偷偷笑咗出嚟)Sir了一陣以為玩完;但佢立即轉身面向著我...再Sir! 我頂了子山好多下,雙手也急住去「打撈...鮑魚!」囡囡都知我壞透...哈哈!我要入啦子山...太high...痴咗線呀!禁咪打真軍?子山都high 個不停....(當然在門口刷過;又點會比入呢!)但又爆唔到...子山技術高超,嗱嗱臨沖身出去先!(囡囡問我要不要吹水簫...自己也忘掉了)

乾身上床等下一part:誰會知又來一次一次的高潮!我的屎眼俾子山小嘴強勢插咗好多嘢...過程真係high到震...轉個正面又在身上車來車去禁搞㧴兩點!下面一硬子山又吹...真係唔得啦!仲吹...爆啦!真的想口爆佢。「唔好意思、我吹係唔爆㗎!」好!子山叫我打則身...估唔到她想同我搞咩呢? 「天吖!」又深深的把利轉我個窿!再一次被強力的吸和隊手!「想不到原來只係條利」都禁「西利」! 好舒服!好舒服!前所未有的舒服;時間不夠...快快上套叫子山在我上面玩下先;好有節奏感的一出一入,特別嘅囡囡會突然在鳩頭慢慢滑兩吓又快速的抽插...真係遇到「高手」。

這時方知「子山」樣子不錯...因為這時才見她的正面,好想話佢知...又幾順眼(不能叫靚!但係唔差...)時間不夠房鐘又响...即時轉身「用狗仔式...好好強攻幾原下;子山汗都出來...身上慢慢在背上流出來了...我當然出晒精力勁射晒出來!」腳軟軟...跟手沖涼走人。

子山「總結」
1. 服務:9分「無俾你去搞嘢...利攻無敵」大開眼界/沖涼好多花式。
2. 身材:8分「好有水份...早圍唔醫」
3. 樣貌:7分「睇後又幾好來當

一定要玩兩粒鐘先夠!囡囡全程都控制高潮位得合宜!小弟弟硬度由子山決定...屎窟窿就俾她轉到暈舵舵...勁抽!

註:winwingo報告-鳳城/太子/多港/美妙/翡翠
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.48%

二星會員

大髀上「滑來滑去...」係子山強項

升級  86.67%

一星會員

鳳城囡囡報告,正面多所以個場好旺

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

要book 15房
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  14.52%

四星級會員

第一次找子山就俾佢吹爆左。

升級  42.25%

三星會員

滑來滑去都入唔到真係犀利

升級  2.59%

二星會員

我聽日都想試下滑來滑去

升級  54.08%

三星會員

經常食用的對象

升級  49.26%

二星會員

有身材有技術
最緊要態度良好  笑面迎人

簡直係指壓界模範

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  37.41%

二星會員

真心,之前試過,子山服務堅正,搵日再約先

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  53.33%

一星會員

今日試完,服務堅好

升級  73.33%

一星會員

多謝報告,聽見都正!

升級  5.83%

三星會員

子山服務好到位㗎,仲有對大波波

升級  43.33%

一星會員

滑來滑去