winning11

查看: 19502|回復: 8

[京 華] [會飛的豬報告]【京華】M字腳毒龍鑽·水晶 (有圖)

升級  29.63%

二星會員

京華 水晶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[會飛的豬報告]【京華】M字腳毒龍鑽·水晶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2169134-1-2.html
註:水晶 通常返 09:00-21:00 / 152cm

有圖有真相

話說上次搵完水晶,諗返d服務都覺得正. 見d野又差唔多做完, 如期諗下回味下. 不如直頭行動去馬.
咁就打電話,去book囡囡.同攪咪d手尾就閃人.
今次去到, 直接話約左水晶,直接入房. 等左一陣, 水晶都入來.

今次佢入來個陣,我有問佢,今次電話唔播歌聽啦? (想聽故仔可以click我個名,搵返上一集睇)
佢話佢唱, 我以為佢來唱. 之後佢係電話播首歌出嚟, 話係佢唱嘅.
明晒. 呢種傾下計,互動下, 感覺幾舒~
之後佢一個大車 車咪嚟, 咁我都唔執輸, 同佢互相濕吻一留. 結果都係細佬戰勝大腦, 咩減少親密接觸, 小心飛末. 都唔知飛到去邊, 我淨係記得玩到 雪雪聲, 同BoBo 聲...

之後就去沖梁, 由於沖梁嘅地方唔係太大, 咁我都正常被洗就ok.
咁水晶佢都有波推,再洗下前,洗下後. 其實波推都係幾舒服嘅, 只係我覺得係個有限空間玩, 不如返上床玩~

之後就出返去. 上床,佢問我係咪做背先, 我話一陣先, 做前面先. 我本來諗住佢吹下J先.
咁跟住佢叫我 張開腳, M字腳, 雙手抱住膝下. 咁我跟住做la, 依! 呢個姿勢, 咁似 我睇d AV, d囡被人吊嘅姿勢咁嘅.
原來佢係要毒龍我. 之後就瀨下袋底同後花園, 來回咁瀨.
啦AV有睇開, 都知, 吊囡, 令到條囡覺得好舒服嘅插法係九淺一深
估唔到水晶都明呢個道理, 瀨到咁上下, 佢申利鑽入去花園中心深處.
真係來學星爺個句, "真係估你唔到呀"

鑽到咁上下, 我都硬q晒, 同佢講, 不如帶套囉. 咁就幫我帶la
之後就女上男下, 比佢騎住馬.
咁我頭先花園被鑽得舒服, 又被騎左陣, 都有d 感覺架la,
我承認, 唔係好耐, 十分鐘到...
咁就到我發力. 由我係下面吊返佢.
佢見我發力, 都估到我就想, 就淫聲淫氣咁講, 咁快~等~多陣先la嗯~~
回一回氣,再戰. 嚟個密集式攻擊,咁就射晒d 子彈出去lu.

事後,我有想嚟多Q, 可惜未回氣,等下次再戰.

總結: 水晶係屬於幾好傾,幾得意, 都係服務好嘅!
唔知幾時先夠第三級,可以有權限睇私照呢.

註:會飛的豬報告-京華/怡春/金帝/金田
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  96.67%

一星會員

毒龍,事後簫就最正,多謝師兄報告,謝謝

升級  0.16%

1萬

1萬

金卡會員

謝謝水晶報告
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2772 1688
預約熱線:手機: 6589 1404

升級  46.3%

二星會員

好似幾好

升級  60%

一星會員

多謝師兄報告,謝謝

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

請問有冇人知道呢位水晶之前係邊間場轉過來?

升級  40%

一星會員

搵日去試下

升級  14.44%

二星會員

都想試試

升級  66.67%

一星會員

今時何處指壓,還有囡肯湿吻、請介紹