winning11

查看: 7522|回復: 3

[金帝苑] [mwwkyt報告]【金帝苑】童顏靚妹·法拉

升級  78.89%

二星會員

[mwwkyt報告]【金帝苑】童顏靚妹·法拉
http://sn11.cc/thread-2169702-1-2.html

囡囡:金帝苑 法拉

年齡:樣似靚妹有d老態咁, 望落似3x 但相信唔係
相頭:個樣得意, 似女友feel, 無乜紋的話似讀書d 女同學咁
身材:150以下左右 細粒瘦底
波波:細B掛
皮膚:滑

過程:Booking 入房, keeper帶住個靚妹, 好好笑容, 又有禮貌打招呼, 一定入閘啦. 沖涼慢慢洗, 沖到差唔多就嚟個水簫, 含d熱水再吹, 不過bm 就無架啦. 可能佢覺得自己無乜波同太瘦, 做背應該都唔會話特別正, 所以係床度佢自動飛左背, 我都無乜所謂, 由囡囡自由發揮. 正面時佢就用2隻手慢慢手指咁掃全身, 又會摸下你個肚咁, 來來回回咁好幾次. 都幾特別, 之前都未試過. 差唔多就吹, 吹會不停奶龜頭, 入口無齒感, 仲有幾下深喉, 吹功有返咁上下, 係舒服嘅. 仲會拖起你大脾, 城個人向前咁吹J, 幾都享受. 然後就上套女上被佢騎, 騎騎下我話差唔多啦, 佢就好似男上**女咁係上面**我, 就係咁出咗. 然後沖涼, 沖完出返嚟差唔多30分鐘, 諗住仲有d 時間可以玩下, 不過囡囡就自己著衫啦, 咁我唯有都著衫走人啦.

總結:囡囡口技okay嘅, 樣似學生妹, 有d 女友feel. 講野笑笑口, 溫柔有禮貌, 係自己著衫唔理我有d 減分.

註:mwwkyt報告-金帝/春秋/金田/鳳城/三川/太子/京華/多港
Superadmin

升級  53.33%

一星會員

法拉聽過唔錯

升級  4.07%

二星會員

超紅牌好

升級  76.67%

一星會員

感同身受,沖完涼岀嚟,見佢著好3玩**等夠鐘,無晒癮