winning11

查看: 9048|回復: 8

[京 華] [勝利兄弟報告]【京華】服務型·碧琪 (有圖)

升級  18.89%

二星會員

京華 碧琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[勝利兄弟報告]【京華】服務型·碧琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2170034-1-2.html
註:碧琪 通常返 20:00-6:00 / 157cm

有圖有真相

囡囡: 京華 碧琪
樣貌: 4中
身材: 155~158CM左右中到大等身材,小腩
波路: D波 ( 中超球員 )
腿形: 算肥
周感: 普通
過程: 一直都有係睇開京華D囡囡變動,前幾日見到有幾條新囡囡,都好耐無上呢間新場,咁放工9點零打上去問問D新囡囡有無客,點知話無!!即上去,上到去有4個鐘房係到,門口又無客,想當年排到出門口,可能果時我係下午黍,呢個時間無咩客人,講個題外話,呢間出名NICE態度!!!!點解,因為就算佢地果段時間爆L晒D客人,佢都會好L熱情咁招呼你,叫你慢慢睇,睇到啱先入房!!!睇唔啱下次重會有新囡囡返工.到時再黍都得!!!呢種嘅服務態度真係無一間能比較得到!!!唔似某間新手村,忙就趕9你走,唔忙就好似隻狗仔一樣招呼你~~

講返正題,我話想睇新囡囡3件,YoYo,碧琪同埋Yen,第一個就大波路碧琪,咁大波就你喇,一入到各自除衫,點知有即尺,但我不好呢味,入浴室洗白白,屁股特別幫我洗乾淨,應該一陣有獨龍喇,用佢嘅大屁股左磨磨右磨磨,幾頂癮嘅,都玩左5~10分鐘,我話出去慢慢玩,出到去訓係到,用舌頭奶個背,就直衝我個屁眼獨龍鑽阿鑽,嘩,鑽左真係好L耐,你唔出聲,佢真係鑽足45分鐘都得,哈哈,之後向返前,黍個口交,都OK嘅,唔叫又係真係唔停,我話頂唔太順,上套叫佢坐上黍,坐左一陣,點解好似有水漏出黍咁嘅.轉返身,佢訓係到.我準備插果下.....全部都係血 原來佢啱啱好黍M,我話點算,當時我兄弟即刻變返細細個...佢用隻手幫我整返大,佢話唔怕.照插,快D完,我話好喇,因為除左自己條女外都味試過衡紅燈....插左百零下出咗,我即刻叫佢去沖洗收工返屋企好好休息,但佢好似好緊張,怕我出去投訴佢,我話我呢D後生仔食慣夜粥,唔會投訴你架 佢死都要同我一齊出去,出到去畀錢,我當然唔講出黍喇,人地都係搵兩餐姐,我話你快D返屋企休息喇,就走左了.

服務: 大師級.鍾意出1Q慢慢玩嘅師兄一流
返食: 留返機會試其他

P.S 我出嘅POST都係真實報告!!!

註:勝利兄弟報告-京華/多港
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  27.25%

三星會員

即尺+獨龍,已合格有餘

升級  7.04%

二星會員

M到不吊緊,又系另一種感覺

升級  2.22%

二星會員

M到都有, 佢好撚等錢使

升級  6.3%

二星會員

雖然即場無講,但係呢度講咗喎!!

VIP五星會員

VIP會員2023

成日聽人講衝紅燈,但到現實就頂唔順,M血好撚腥

升級  0%

二星會員

睇相對腳幾幼!

升級  3.7%

二星會員

m到照插好容易穿套!

升級  20.25%

三星會員

C兄你好勇,比小弟一定食唔到,倒下