winning11

查看: 7032|回復: 4

[迎 海] [薯頭報告]【迎海】陀地妹好服侍·98號

升級  17.92%

四星級會員

呢個半長唔短假期,擒日可以有時間去dup骨,迎海12樓98號,有friend做過,吸引我去.
上到去搭緊lift仲諗緊dup先定係98入房玩先.分兩part可以話有好有唔好,有時想搞完跟住攤在床上慢慢dup,但有時又想dup鬆左無咁疲,跟住先搵後生女入房.結果係無答案,出lift都未有決定,由主任仔幫安排.
結果係主任話招呼先,即係後生女98做頭鐘,我就涼沖好入房.
過程都幾正,入房say hi,我講話肥肥地黑框眼鏡姓張..仲有少少身體特徵,姓張係我朋友,佢介紹,佢話當然記得邊個張生..我呢個張生朋友都搵得98密,佢都係無介紹錯.陀地妹後生有樣身材average,有前有後有波有籮.招呼打完同我除衫,摸幾下骨,愈摸愈唔規舉,掃頸掃背掃腰再掃腳,即係全身用手掃勻,無落油,幾分鐘就落少少油落手,佢雙手就在我髀罅伸手向前搵寶物,搵到後佢玩到唔放手,好勁手勢幾乎爆.
轉身我見佢無阻礙物了,對燈中至中上size,陀地妹算唔錯,當然都係真材實料,然後就係用口,跟住女上小弟在下,就開始了,有主動有被動,係幾玩得.

無加價都仲係八舊有找,下次如果我同張姓朋友一齊去,大家都想搵98唔知點算!

升級  1.72%

四星級會員

try了

的確幾好服務以陀地妹嚟講佢啲功夫算好正

You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  98.25%

三星會員

陀地妹佢係幾好服侍.....

要讚
最愛Hebe

升級  60%

一星會員

多謝師兄報告陀地妹正

升級  56.67%

一星會員

陀地妹係屈機嘅