winning11

查看: 6785|回復: 5

[太 子] [LavezziFollower]【太子】Cat (新人帖)

升級  93.33%

一星會員

[LavezziFollower]【太子】聞名不如見面·Cat (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2171236-1-2.html

Cat有一雙巨乳聽就聽得多,但一直都未試過。難得星期六放假但早醒訓唔返,打去問一問,有空檔喎,約好即刻衝過去體驗下有幾大啦。

Cat一入房,雖然環境暗加上黑衫,都依然睇得出有料嘅,相頭ok,身材就預左咁大對野都有返咁上下,可以接受。我望住佢對波都已經硬晒,閒談左幾句都幾nice,開始解甲,一除bra果陣,我忍不住哇左一聲,然後雙手好似俾佢吸左過去咁,開始瘋狂揸巨乳、啜奶,然後從後頂住佢,好好享受佢每一吋肌膚。

沖涼時都好細心,幫我清潔好細佬,又濕身纏綿,當時硬到不得了。乾身後,我要求夾腸,佢都好順我意幫我夾,我細佬差唔多完全俾佢對巨乳包住左,眼晴同細佬嘅雙重享受。

夾左一段時間,我已經忍唔住要上套,揸住對波開始抽插,睇住對波浪下浪下,越投入就越興奮,越興奮就越加快速度。最後爆發射晒出嚟,都不忘揸多幾下巨乳。最後一齊沖身,埋單走人。

總結:Cat人又好,波就更加唔使講,作為巨乳控,對今次體驗好滿意。第一次出post,文筆唔好,細節都寫得唔詳細,但求大家睇得高興。

註:LavezziFollower-太子
Superadmin

升級  93.33%

一星會員

題外話:小弟係巨乳控,亦如我username一樣,係乳神巴既追隨者。平時都係睇下post就算,今次出Post都係試下水溫。希望師兄們可以介紹其他巨乳俾小弟,感激不盡!

升級  1.48%

二星會員

鳳城小冰都係巨乳

升級  68.15%

二星會員

Cat對巨乳真係正

升級  96.67%

一星會員

未試過大波

升級  40%

一星會員

試過,真係好大,真波,吹功一流