winning11

查看: 6991|回復: 9

[鳳 城] [CXdragon報告]【鳳城】再三返尋味GFF·蕙蘭

升級  45.56%

二星會員

[CXdragon報告]【鳳城】再三返尋味GFF·蕙蘭
http://sn11.cc/thread-2171531-1-1.html

囡囡:鳳城-蕙蘭
年齡:目測廿中,頂多廿尾
樣貌:7/10 少女味,長髮留海及眉,少少怕羞。
波路:6/10 細B波,唔啱胸奴。
身材:8/10 大約160左右,完全走肥,無公仔,滑淨。
車牌:考唔到
服務:8/10 標準,水簫、前後波推齊全,體位任我指揮。
吹功:7/10 幾好,有耐性,投入無齒感。
周感:7/10 算窄,濕度略略不足。
過程:8/10 總體滿意。
返食:9/10 一般情況會(已返食過),除非未試過嘅紅牌有位。

第二波疫情穩定過後,上11版睇下有乜新囡,果真唔少,睇到呢個“蕙蘭“幾啱口味:官方描述“後生,細粒,走肥,靚女,B波,好笑容,歡迎哥哥們調教“,當然要試試,下晝收工前約七點左右,過程順利,預早少少時間上去報到,鐘房帶入房後等咗一陣依人怕怕羞低頭入來,一望留海遮到眼眉,第一個感覺唔係太靚女咁,不過起碼唔老,指壓來講後生添啦,我比較隨和當然無話唔ok啦!蕙蘭可能係新人比較熱心,幫忙解甲跟住一齊入去沖個涼先,囡囡有非常好嘅衛生意識,沖涼一定會提醒洗手指,指甲(心諗係咪預咗客人會撩妹妹??),洗緊洗完又叫我唔好摸牆壁,玻璃,門抦。我出去時亦務必用花灑頭整開道門比我先出,讚!侍浴正路有嘅水簫、前後波推齊全,水簫口技唔錯,佢一路專心吹簫我一路望住佢,佢仲好細心欣賞細佬個頭(佢應該比較謹慎),一面認真揸沐浴露一邊一分一寸捽乾淨佢。最近有招新招磨細佬,整咗我兩三嘢幾乎頂唔住,可能經過幾個月調教一直進步。

沖完涼出佢叫我訓喺度攬下,親下,再吹奏先,感覺好好借啲鍚下佢塊面仔啦,想再過啲就有少少避開,我亦無再勉強。完全感覺到蕙蘭嘅怕羞Feel。
溝通用普通話,(囡囡話努力學緊白話),蕙蘭捉住我隻手去摸下妹妹啲毛,感覺到依人妹妹濕曬,但就唔比摸入面,只可以摸邊邊,佢話怕會感染陰道炎。頂唔住喇同佢講上套,佢好輕柔咁幫細佬上套,先女上一下一下策騎,隧道算窄,水唔算多,不過算窄唔鬆感覺幾好!好快就叫我轉位,然後男上一陣,開始越來越滑加緊抽插,跟住唔想爆住,停一停轉推車佢亦無非常樂意,前前後後,後入磨擦感強勁嗨住咁派彩。事後佢訓喺度攬住我,細佬軟先拔槍去沖身,跟住又侍浴(要讚工作態度,有啲女可能事後沖沖身就算),鐘聲響起,著衫道別,有緣再會。

註:CXdragon報告-鳳城/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  53.33%

一星會員

謝謝師兄細心分享

客戶代理會員

多謝支持及報告,,
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

好詳細的報告,謝謝!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  1.85%

二星會員

好耐無見佢返工

升級  45.56%

二星會員

tg200 發表於 2021-4-21 12:52
好耐無見佢返工

係喎,四月頭返咗兩三日就休到而家,不過佢十二月到過年都休過一段時間。所以睇下仲返唔返囉。

升級  33.7%

二星會員

夜更囡囡?

升級  45.56%

二星會員

應該通常返由食晏後到深夜,今日啱啱返咗啦!

升級  76.67%

一星會員

列入名單