winning11

查看: 5363|回復: 5

[金 田] [BigDragon]【金田】電眼簫后·06號 (有圖)

升級  2.33%

三星會員

金田 06號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[BigDragon]【金田】電眼簫后·06號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2172576-1-3.html
註:06號 通常返 10:00-20:00 / 159cm

有圖有真相

睇報告,好多師兄都講到 6 號有幾頂級,之前想約,但都約唔到。世上無難事,只怕有心人。今次我係捕住,一上牌就打去 book, 電話係好難打得通,黃天不負有心人,比我 book 到合適時間。

早左 5 分鐘到,多謝比左間大房小弟,房間內連天花板都係鏡,正。入房無耐,囡囡隨即入嚟。樣貌果然不俗,鳳眼,鼻樑筆直,有化妝,少婦 look. 骨架算大,有肉地,但不肥。囡囡開門禮貌地問:“啱唔啱呀?“  Book 得你又點會唔啱呢。

各自解甲,囡囡輕摸龍棍,細佬秒硬如鋼,趁囡囡除衫,我都無浪費時間,最愛從後伸上前摷。對奶真係非常好揸,又大又滑,大得嚟又唔算太墮,盪下盪下,真係極品美乳。

入浴沖涼,我鍾意沐浴露,唔大味,囡囡幫我洗淨口,BM, Pat Pat 磨棍,然後水簫,囡囡簫技,果真一絕,可稱之簫后絕不為過。好多囡囡吹簫,咀唇都keep住掂住支棍,但6號條脷係伸得好出,每一下都係彈下彈下咁舔,好似狗仔飲水咁,清楚望住佢條脷彈來彈去,囡囡仲不時淫眼上望,對眼極度淫蕩,邊吹邊R袋底,令我硬到無可再硬。

乾身上床,走背走毒,囡囡問:“點解唔試下呀?“ 我回答:“我怕唔夠時間。嘿嘿。。“ 囡囡好有自信話:“我係時間管理者,你可以放心“ 小弟都係堅持走背走毒。囡囡就由正面開始,從頸開始輕吻,轉到膊頭,慢慢移到奶頭,再沿身體落到下面,輕舔棍身,棍頭上打轉,再轉至大腿內側和膝蓋,最後以龍棍為終點,彈下彈下,突然一下鯨吞深,整支棍被黑洞吞噬。實在太c服,我也駛出冧囡絕技 69, 鮑魚唔大頭,細細隻,雜草唔多,兩翼不大不小,豆豆清晰可見,鮑內粉紅鮮嫩無明,算得上極品鮑魚。先舔一下豆豆,囡囡即時產生觸電感覺,再舔下鮑邊,囡囡開始吟叫,不停反覆,舔時加上晃動,囡囡伸吟加快:“Y。。Y。。“ 你越爽,我就越落力,舌尖鑽入洞內,登時崩堤,水如泉湧,我無偷懶,keep 住狂奶,囡囡挺身坐直劇震。

上架生,先女上,囡囡數住,話夠一百下就收工,轉傳教士,慢慢出出入入,同時奶囡囡兩粒lin, 對奶同lin 嘅比例係完美,完美配合手型和咀型,囡囡舒服到不停呻吟,9淺一深,囡囡必大叫一聲,扭動下身感受轉動感覺,好快囡囡再度劇震,雙腿夾緊,囡囡表示高潮來了,小弟立刻拔出鋼劍,換上舌劍,狂舔鮑魚,囡囡夾實我個頭,依照牛頓定律,作用力越大,反作用力也越大,佢越夾得緊,我就越用力舔,最後囡囡扯我上嚟狂車,繼續抽插,囡囡呻吟聲响片全層,轉狗仔,籮友好有肉,非常好推,快樂不知時日過,响鐘,轉返傳教士,邊插邊錫囡囡條頸,聞到微微香水尾,令我更上一層樓,加快抽插,囡囡越叫越大聲,我怕嘈到隔離,用我條脷塞入佢把口,兩洞齊插,重車派彩。

相頭:8.5/10 (算靚,不過無想像中咁誇張)
年齡:三尾四頭
身高:160-165
波路:36D (有波有腰有籮)
簫技:10/10 (簫后級)
車牌:初時只派輕車,自考重車
6 9   :10./10 (極品靚鮑)
服務:8.0/10
投入:8.0/10 (囡囡算多野講,投入度有水份,但可接受)
返食:小弟從不返食
總結:食相頭,食服務,食架生,絕對要試。小弟鍾食投入度高嘅,囡囡依方面有進步空間,但整體算很不錯。

註:BigDragon-金田/多港/金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/太子/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  41.48%

二星會員

多謝肥龍師兄:精彩報告

升級  43.33%

三星會員

一年前試過6號一次,人好靚,但就記得佢當時波路平平,而現在就有36D,真係好想再見識吓,不過今就算打通電話,但只有5:30,未放工,去唔到,可惜。過

升級  57.25%

三星會員

囡囡呻吟聲响片全層,如果唔係吹大咗,師兄肯定又系吊得好勁之人。

升級  4.81%

二星會員

06的態度.本身係做作多一點.好有Av感覺

升級  68.15%

二星會員

多謝詳細報告

升級  50%

一星會員

上次找6號 入到房解甲之後 攞起自己條t back聞 我問你聞黎做咩 距話有尿味 叫我聞下 我索左一下 尿味極重 腦裡的性幻想開始出現 真騷