winning11

查看: 9017|回復: 10

[京 華] [889978報告]【京華】瘋狂抽插·May+Lily

升級  42.22%

二星會員

[889978報告]【京華】瘋狂抽插·May+Lily
http://sn11.cc/thread-2176962-1-2.html

搵過may幾次,本來想幫手出個report都懶。
有日lunch打過去約收工may+Lily成功左,就今日幫你出report啦!

兩個好姐妹一入房,may已經同Lily講就係距,鞭鞭有力又持久!

入到沖涼房踉完口,Lily已經主動車埋嚟。之後少不了3個一齊車。
但我同距地講,我要睇你兩個車,於是好似睇av甘距地係我面前車,我再加埋入去混戰。

然後兩女一前一後用波波幫我做body按摩,再跪低幫我一齊吹。一個奶龜頭,一個就錫側邊。一個含入嘴,一個就奶袋底,就係好撚爽,無論視覺定身體感覺都係平時做一條女時嘅兩倍。重點仲要係同時發生,同時爽,完全唔同嘅體驗。

上到床,無論比距地奶link定錫body,都係左右開攻,完全將全身嘅感官神經同時開啟甘!!!
做背時,Lily企我上面,烏低頭做毒龍,我就跪係度望住may從後幫我吹,成個畫面又淫蕩又爽。

享受完一輪距地服務,lili要求我帶套**距,因為may話上次比我**到高潮,好爽,一定要比好姐妹試下。

於是叫Lily瞓低,因為呢個姿勢方便我自己控制節奏,無甘易爆。
跟住就叫may同我一齊,一人一邊同時奶Lily個波,Lily爽到拆天!我又可以同時一邊錫may一邊同距癡埋一齊同時奶同一個波,真係淫蕩到寫都扯。

**到甘上下,見住Lily皺眉甘抵禦我嘅進攻,最後不停叫好爽話頂唔順。
呢個時候我叫may過嚟瞓低,(我唔會放過你嘅,到你爽了)

**到最後,距兩個都話頂唔順,話好急尿,唔知係咪比我**到潮吹。
雖然我唔知真定假,但成個過程真係瘋狂,筆墨難以形容。

最爽係距地兩個真係好合拍,好聽話,3個人好似完全無隔閡甘進行最親密嘅接觸。
望住距地同時奶到我成身水,一個含,一個錫蛋蛋or毒龍,真係以為自己係av主角。

另外京華因為新裝修,燈光都光d,更加好去觀望兩條女係自己身上遊走嘅盛況!!!
希望下次再book到距地,追埋距地入沖涼房繼續**,睇下係咪真係可以**到噴水潮吹!!!!

註:889978報告-京華/來閣
Superadmin

升級  16.83%

三星會員

有換套嗎

升級  17.41%

二星會員

Lily太醜接受唔到

升級  96.67%

一星會員

雙飛好玩,但要兩囡囡夾先得,多謝師兄分享

升級  66.67%

一星會員

雙飛係正,睇ching玩得開心都覺得爽

升級  76.67%

一星會員

個人覺得may靚過Lily

升級  58.58%

三星會員

Lily比較黑,但係熱情過May好多,May有點冷

升級  61.48%

二星會員

clarajoseph 發表於 2021-6-10 01:34
Lily太醜接受唔到

咁Lily同水晶比較邊個好啲?

升級  42.22%

二星會員

nt4610 發表於 2021-6-10 12:14
Lily比較黑,但係熱情過May好多,May有點冷

我搵過may幾次再搵距地雙飛嘅。第一次見Lily,的確係幾熱情。但may亦都唔會對我冷淡。

btw,做完之後may有主動事後簫。

升級  80.37%

二星會員

之前金來閣試過佢地雙飛
嚴重跌錢
hea到pk
做完重有四個字

升級  50%

一星會員

雙飛正,一定要試下!

升級  1.48%

二星會員

我試過佢地雙飛,真係正到無朋友